Cosmin Contra: „Nu m-am vindecat”


Cosmin Contra a venit cu gânduri mari la Dinamo, dar a fost și el păcălit de către legiunea spaniolă. El și-a dat seama destul de rapid de cum stau lucrurile și a ales să părăsească primul corabia. Dacă și jucătorii ar fi procedat astfel, Dinamo nu mai avea cu cine să încheie turul de campionat. Deși consideră că a fost mințit, nu a ezitat să își ceară banii restanți, deși știa că banii vin exclusiv din buzunarele fanilor, cei care la rândul lor au fost mințiți de către spanioli.

Ori de câte ori are ocazia să apară prin presă, fostul selecționer continuă să se victimizeze. Ultima apariție a avut-o la Telekom Sport astăzi și a reamintit că a fost păcălit și că încă nu s-a vindecat.

„Nu m-am vindecat şi probabil nu o să mă vindec niciodată de…. am picat în plasa unui escroc şi am putut să vin undeva unde am păţit ce am păţit. Asta e viaţa, sunt exemple pe care le ai în viaţă, trebuie să ţi le asumi în anumite momente, eu mi-am asumat că am fost păcălit din primul minut şi am fost pus la înaintare ca să încerc să duc o situaţie care nu se putea duce şi mergem înainte.

Am încercat să fac ce am putut mai bine la Dinamo într-o perioadă foarte grea, mă bucur că s-au salvat, sper din toată inima să găsească soluţiile necesare să ducă această luptă mai departe, dar cred că le va fi f greu. Nimeni nu înţelege ce a vrut să facă acest escroc de Cortacero cu cumpărerea clubului Dinamo”, a spus Cosmin Contra pentru Telekomsport.

Deian Sorescu este unul dintre cei mai buni jucători ai momentului din Liga 1, iar evoluţiile convingătoare de la club l-au propulsat la echipa naţională. Contra a vorbit şi despre fundaşul dreapta din Ştefan cel Mare.

„I-am zis lui Deian că dacă va juca fundaş dreapta, va ajunge şi se va impune la naţională pentru că are calităţile necesare să joace pe acel post. Trebuie să-şi îmbunătăţească anumite lucruri pe faza defensivă, dar e un jucator care poate să aducă aport la echipa naţională şi la echipa de club. Ceea ce s-a şi văzut, pentru mine nu e o surpriză evoluţia lui Deian”, a spus fostul selecţioner.

Citește și:

Fabbrin a vorbit despre viitorul său la Dinamo

Previous Ultimele detalii despre transferul lui Sorescu
Next VESTE MARE PENTRU SUFLAREA DINAMOVISTĂ

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *