Motivele rămânerii lui Xavi Pascual la Dinamo


Veste fantastică pentru handbaliștii de la Dinamo înaintea duelului cu Veszprem din Liga Campionilor. Antrenorul Xavi Pascual, dorit și de cei de la PSG, și-a prelungit contractul cu roș-albii.

CS Dinamo a anunțat pe pagina oficială că Xavi Pascual a semnat prelungirea înțelegerii cu echipa până în 2026. Asta deși una din forțele continentului, PSG, s-a interesat de serviciile sale. Antrenorul spaniol a decis însă că proiectul început la Dinamo este mai important. Un factor decisiv în hotărârea lui Pascual a fost și soția sa, despre care spune că este fericită în București.

În plus, și atmosfera pe care o fac fanii dinamoviști la partidele echipei pe care o conduce l-a determinat pe Xavi Pascual să rămână. „Proiectul de la Dinamo, ca orice proiect, are nevoie de timp, de răbdare. Iar eu cred că plan avem, răbdare avem, iar după cum joacă acum echipa cred că suntem aproape de obiective. Acum trebuie să continuăm să muncim. Noi acum încercăm să schimbăm poziţia clubului Dinamo în handbalul european. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Avem trei ani pentru acest proiect. Nu se poate mâine, e nevoie de răbdare. Transferurile în handbal nu se fac pentru mâine, se fac cu doi ani înainte. Acum e important faptul că dacă sunăm un jucător să vină, acel jucător ascultă ce îi propune Dinamo. Ăsta este primul pas, vedem dacă echipa poate avea jucători mai buni anul viitor”.

”Eu când am venit aici am spus că nu mă interesează contractul. Dacă soţiei mele nu îi e bine în Bucureşti, mâine pleacă. Aşa că pe mine nu m-a interesat contractul. Deci responsabilitatea este a soţiei mele. Le-am spus jucătorilor despre decizia mea şi cred că a fost o surpriză pentru ei. Pot să spun că eu sunt foarte mândru de ei. Pentru mine au fost importanţi şi fanii, atunci când ai atmosfera pe care o avem noi la meciuri decizia de a rămâne e uşoară”, a declarat Pascual.

Previous Dinamo și Veszprem, pregătite de duel
Next Lovitură grea pentru Dinamo! Plan refuzat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *