Ce se va întâmpla joi la Dinamo


-->
Dinamo a început sezonul cu două înfrângeri, însă ambele împotriva unor echipe care și-au anunțat drept obiectiv titlul. Ultima partidă, împotriva lui FCSB s-a disputat sâmbătă, iar partida cu Sepsi va fi luni, la 9 zile distanță.

Astfel, Ovidiu Burcă a considerat o perioadă prea lungă fără vreun meci, astfel că a program unul amical la mijlocul acestei săptămâni, pentru a-i ține pe jucători în priză, dar și pentru a încerca/testa jucătorii cu puține minute, de a da o ultimă șansă anumitor jucători (deoarece lotul este foarte numeros și cu siguranță vor fi cedați câțiva jucători), sau chiar de a încerca sisteme noi de joc.

Anunțul clubului

Dinamo București vs Unirea Slobozia se joacă la Săftica
Dinamo București va disputa, la mijlocul acestei săptămâni, un joc amical împotriva divizionarei secunde Unirea Slobozia, pregătită din acest sezon de Adrian Mihalcea.
Meciul amical Dinamo București vs Unirea Slobozia a fost programat joi, 27 iulie (ora 19:00), pe terenul central al Bazei Săftica, accesul spectatorilor și al reprezentanților mass-media nefiind permis în cantonamentul roș-albilor.
Echipa antrenată de Ovidiu Burcă va juca luni, 31 iulie (ora 21:30) cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în fața propriilor suporteri, în a treia etapă de SuperLigă.

Citește și:

Ovidiu Burcă pune presiune pe propria conducere!

Previous Ghezali a ales pentru cine să joace
Next Ce jucător e aproape de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *