Eșec drastic pentru Dinamo. „Mai obraznici!”


-->

Dinamo a încheiat cantonamentul din Slovenia cu un duș rece. În amicalul cu Dinamo Kiev, băieții lui Ovidiu Burcă nu au avut replică și au pierdut cu 4-1. Mircea Lucescu i-a încurajat însă pe roș-albi.

Dinamo revine din cantonament cu o victorie și două înfrângeri. După 0-1 cu Zalaegerszeg, roș-albii au pierdut cu 4-1 duelul cu Dinamo Kiev. Voloșin a deschis repede scorul, în minutul 10, iar Țarenko a făcut 2-0. Ahmed Bani a reușit golul partidei și a redus din diferență înainte de pauză. Benito (67) și Kabaiev (72) au stabilit scorul final.

„Am întâlnit o echipă de un nivel foarte bun. Noi jucam anul trecut în Liga 2, am dat acum peste jucători de națională. Suntem încă departe de intensitatea asta, de fotbalul ăsta, trebuie să muncim serios, să mergem înainte. Am văzut niște realități de care să ținem cont. Am văzut niște lucruri clare! A fost un duș rece binevenit. Am vorbit cu nea Mircea, a însemnat și înseamnă enorm pentru mine. M-a încurajat tot timpul, am mai tot vorbit în ultima vreme. Mă bucur că am putut juca împotriva dumnealui. Dânsul are niște lucruri, marcă personală, e un antrenor de cu totul alt nivel.

Da, am avut respect prea mult… Trebuie să învățăm să fim mai obraznici, băieții buni nu ajung nicăieri! Suntem pe drumul bun, ca o concluzie a cantonamentului. Din păcate, timpul curge în defavoarea noastră. Sperăm să înscriem jucătorii ce-au venit, mai avem discuții cu doi jucători, apoi să lucrăm la omogenitate. Nu e ușor când schimbi mulți jucători. Am avut condiții foarte bune, am făcut o pregătire corectă. Din astfel de stagii câștigi mult, fizic, tactic, socio-uman. Avem un grup bun. Acum să vedem, rezultatele ne vor spune dacă am făcut bine sau nu”, a spus Ovidiu Burcă la final.

Mircea Lucescu, antrenorul ucrainenilor, a văzut și lucruri bune în jocul elevilor lui Burcă. „A fost un meci de antrenament pentru ambele echipe. Dinamo a intrat cu teamă în joc. Am văzut respect pentru numele echipei adverse. De asta au început rău, dar pe final au dominat, au avut mai multă încredere. Mai au nevoie de timp. Pentru noi a fost un meci important. Au fost mulți jucători care au arătat că vor să devină titulari.

Totul la Dinamo va depinde de suporteri. Cu fanii, jucătorii au mai multă încredere în ei, acum s-a văzut că nu au fost suporteri. Doar cu rezultatele pot veni și jucători mai buni, trebuie să investească. Dar a fost un meci de antrenament. Nu e vorba de emoții când joc cu Dinamo. Dinamo rămâne o echipă de suflet. Echipele importante din România au fost preluate de oameni cu posibilități”, a declarat Il Luce, conform GSP.

Foto: GSP

Citește și

Hakim Abdallah crede în mâna destinului: „Jur, m-am uitat la meci, apoi m-a sunat Dinamo!”

 

 

 

Previous Concluziile lui Il Luce după amicalul de azi
Next Dinamo e aproape de o mare lovitură

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *