Ce pregătesc fanii lui Dinamo după ce echipa lor a ajuns ultima în clasament după 6 etape


Mai rău de atât nu se poate! Asta este clar. Dinamo a strâns doar 3 puncte, și alea chinuite, cu Clinceni, și a ajuns să tremure în fața unei echipe ca Chindia Târgoviște. Răbdarea fanilor dinamoviști a ajuns la final și azi-noapte a fost doar primul episod din ce va urma. Cum nimeni nu-i mai poate asigura că Negoiță va vinde clubul, suporterii vor cât mai repede demisia lui Bogdan Bălănescu și Florin Prunea.

Așa că vor să se strângă în număr cât mai mare la meciul de pe teren propriu de luni, 26 august, de la ora 21:00, pe Ștefan cel Mare. Suporterii au realizat că doar dacă se unesc și vin la stadion îl vor face pe Negoiță să-i asculte și să vândă cât mai repede clubul, iar până va face tranzacția să-i dea afară pe cei doi conducători pe care ei îi consideră principalii vinovați pentru situația în care a ajuns Dinamo. Pe locul 14, cu doar 3 puncte acumulate!

Ei îl acceptă pe Dusan Uhrin, dar nu vor să mai audă de cei care conduc destinele echipei. De ce? Din cauza faptului că l-au dat afară pe Mircea Rednic, dar și toți jucătorii aduși de acesta și nu s-a făcut selecția cum trebuie în această vară.

Citește și:

Prunea îl critică pentru prima dată pe Negoiță: ”Trebuia”

-->
Previous Peluza Cătălin Hîldan îi răspunde lui Prunea: ”Ce așteptăm noi”
Next Dusan Uhrin vrea să-i împace pe fani și aduce doi foști jucători cunoscuți

1 Comment

  1. Avatar
    VASILE SIRBU
    august 19, 2019
    Răspunde

    Respect PCH !!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *