Prunea îl critică pentru prima dată pe Negoiță: ”Trebuia”


Strategia extrem e deficitară din ultimii ani la Dinamo a făcut ca această echipă să fie de râsul celorlalte formații din Liga 1 și să ajungă după 6 etape pe ultimul loc și adversarii din tribune să strige meci de meci ”B-ul”. Cine-i vinovat? Păi în primul rând cel care are această echipă care a vândut orice jucător la prima strigare. Vezi cazul lui Mihai Neicuțescu, jucător de doar 20 de ani care a înscris pentru Chindia 2 goluri în acest sezon, dar este vândut la Lodz în Polonia pe doar 120.000 de euro.

Asta l-a făcut pe Florin Prunea să-l critice pentru prima dată pe patronul Ionuț Negoiță. Deocamdată nu s-a semnat nimic, dar mai mult ca sigur jucătorul va pleca săptămâna viitoare în Polonia. Asta a fost motivul pentru care atacantul n-a jucat nici cu Poli Iași și nici aseară cu Chindia.

”Eu sper să obţină, să fie o sumă corectă, dar eu aş fi văzut altfel toată această situaţie. Este clar că avem nevoie şi de bani, trebuie să ne şi autofinanţăm, dar cred că este un jucător care trebuia să mai joace în ţară şi după aceea să plece” a spus Florin Prunea.

Citește și:

VIDEO Dan Nistor nu și-a menajat colegii: ”E normal să ne strige adversarii B-ul”

-->
Previous VIDEO Dan Nistor nu și-a menajat colegii: ”E normal să ne strige adversarii B-ul”
Next Prunea recunoaște incidentele de aseară: ”Nu credeam că pot trăi asta într-o țară europeană”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *