Ce are de gând să facă Nicolae Badea


Nicolae Badea, cel care deține prin ACS FC Dinamo, formația din Liga a IV-a, 7% din societatea proaspăt retrogradată are planuri mari pentru sezonul viitor, dar nu cu SC Dinamo 1948 SA.

Mai exact, acesta a preluat un teren din Complexul Sportiv Studențesc „Tei” și plănuiește să mute toți copiii pe care îi are la Centrul de Copii și Juniori ai echipei din Liga a IV-a aici.

Acesta plănuiește, conform informațiilor Playsport.ro, să mute Centrul de Copii și Juniori ai societății sale aici. De aceștia ar urma să se ocupe Ion Moldovan, fost jucător și antrenor în „Groapă”, cel care deține terenurile din complexul mai sus menționat.

Trebuie menționat că ACS FC Dinamo București este o societate aflată, ca și SC Dinamo 1948 SA, în insolvență și cu un plan de reorganizare aprobat. Pe site-ul www.fcdinamo.ro, care acum îi aparține echipei lui Badea, copiii sunt îndemnați să se alăture Centrului de Copii și Juniori, atât fotbal masculin, cât și feminin.

Într-o intervenție pentru Playsport.ro, Dănuț Lupu, team-manager la echipa campioana de pe București, a menționat că are planuri mari cu CS Dinamo.

„Dacă ar fi după mine, în 4 ani de zile ar trebui să avem echipă în Divizia A la CS Dinamo. Este o perioadă lungă, se pot întâmpla multe. Automat cu cât o să urc mai sus, o să am nevoie de cât mai mulți oameni. Eu sunt un tip de modă veche referitor la momentul în care am pornit acest proiect. Nu-mi uit prietenii și nici oamenii alături de care am jucat.”

Citește și:

Traian Băsescu, somat să părăsească vila de protocol până azi: ”În caz contrar va fi evacuat”

Previous Ce jucători vor să rămână la Dinamo
Next Zăvăleanu a vorbit despre posibila desființare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *