Ce jucători vor să rămână la Dinamo


Dintre fotbaliștii ce au retrogradat Dinamo în Liga 2, Gabriel Torje, Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura, Marius Tomozei și Mihai Eșanu au transmis conducerii că ar dori să continue la echipă.

Dinamo a rulat 53 de jucători în sezonul în care a retrogradat. Cei 17 jucători aduși în mercato de iarnă au avut acorduri doar până la finalul acestui campionat, cei mai mulți vor pleca pe drumul lor. Totuși, cel puțin în primele ore după șocul campionatului, câțiva fotbaliști au transmis conducătorilor că iau în calcul să continue, fiind dispuși la negocieri.

Oficialii din Ștefan cel Mare au confirmat pentru Gazetă că există jucători care au transmis că ar dori să contribuie la promovarea lui Dinamo în prima divizie.

„Torje așteaptă să-i spunem care ar fi condițiile unei noi colaborări. Ivanovski a transmis că el este dispus să ajute Dinamo. Grădinaru și Moura au zis că ei se mai gândesc, dacă vrem și noi. Tomozei va continua și el, a semnat. O situație deosebită este cea a lui Eșanu, portarul atât de acuzat după baraj, el a precizat că dorește să rămână, să ajute, dar acest lucru va depinde de noul antrenor”, au comunicat șefii clubului, pentru GSP.ro.

Autorul golului dinamovist în „dubla” cu U Cluj, Vlad Morar, ar putea semna zilele viitoare cu Persebaya Surabaya, locul 5 din Indonezia! Cosmin Matei este în tratative avansate cu Sepsi.

„Cu el ne-am înțeles să continue încă un an, chiar înaintea barajului, el era fotbalistul «semnat», nu Pierret, însă înțelegerea era valabilă doar pentru Liga 1. Matei a fost un jucător de caracter”, au transmis oficialii.

Steliano Filip ar putea semna cu Mezőkövesd, care a evitat retrogradarea în Ungaria, dar nu gratis!

Salarii medii de 2.500 euro

„Trebuie să vedem bugetul de venituri pentru sezonul viitor pentru a face și bugetul de cheltuieli. Vor fi salarii mici, cu bonusuri de performanță. Din drepturile TV am pierdut 1,3 milioane de euro, în divizia secundă vom avea între 30.000 și 80.000 de euro”, au transmis șefii clubului. Jucătorii au un salariu restant, iar conducerea le-a transmis că în maximum două săptămâni îl vor primi.

În lipsă de alte soluții pentru postul de antrenor, Răzvan Zăvăleanu s-a orientat către Gică Mihali, tehnicianul de la Dinamo U19. Acestuia i-a cerut ca împreună cu secundul Iulian Mihăescu să stabilească un prim program pentru echipa de seniori, după ce Uhrin a plecat în Cehia.

Citește și:

Irinel Columbeanu: ”Am o părere bună despre Mr. Pink”

Previous Dinamovistul care este aproape de ”U” Cluj
Next Ce are de gând să facă Nicolae Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *