Modificări la Dinamo: Negocieri pentru acțiuni


Conform unui articol publicat de Gazeta Sporturilor, situația acționariatului clubului de fotbal Dinamo ar putea suferi modificări semnificative în perioada următoare.

Potrivit informațiilor obținute, un grup de suporteri negociază cu fostul președinte al Consiliului de Administrație, Nicolae Badea, pentru preluarea unei părți din acțiunile pe care acesta le deține în prezent. Fanii echipei doresc să obțină un procent de 1% din acțiunile clubului, în timp ce Badea pare dispus să le vândă.

Planul ultrașilor este unul îndrăzneț, dar nu imposibil. Aceștia vor să ajungă în Consiliul de Administrație și să aibă o implicare mai mare în deciziile administrative ale clubului, fapt care ar putea aduce beneficii semnificative pentru Dinamo. Dacă vor reuși să cumpere acțiunile de la Nicolae Badea, vor avea o poziție privilegiată în ceea ce privește conducerea echipei.

În acest moment, acțiunile clubului sunt împărțite astfel:

Red&White 2022 Management deține 80,87% din acțiuni, Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” deține 12,06%, Nicolae Badea/ACSFC Dinamo deține 7,03%, iar Dorin Șerdean și Cornel Dinu dețin 0,1%, respectiv 0,03%.

Din păcate, situația financiară a clubului nu este una prea bună, iar datoriile acumulate în ultima perioadă sunt destul de mari. În această situație, suma de 500.000 de euro virată de către Red&White în contul clubului pentru a acoperi datoriile presante și pentru obținerea licenței pentru Liga 1 este un ajutor semnificativ. Banii provin de la omul de afaceri Claudiu Florică, care a anunțat deja că este interesat să investească la Dinamo după preluarea de către noii acționari.

În contextul actualei situații financiare a clubului și a necesității obținerii licenței pentru Liga 1, fanii care negociază cu Nicolae Badea ar putea să aibă o șansă mai mare de a obține ceea ce își doresc. În orice caz, următoarea perioadă va fi una decisivă pentru Dinamo, iar fanii speră că echipa va reuși să își redreseze situația financiară și sportivă pentru a reveni în lupta pentru trofee.

Citește și:

Dinamo a scăpat la comisie: monitorizare în perioada următoare

Previous Afaceristul care a virat jumătate de milion de euro în conturi
Next Burcă schimbă portarul pentru jocul cu Buzăul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *