Badea îl vede pe Negoiță înapoi la Dinamo


-->

Anunțul preluării pachetului majoritar de acțiuni al lui Dinamo de către Red&White 2022 Management a revitalizat discuțiile despre viitorul clubului. Nicolae Badea crede că doi foști acționari ar putea reveni la echipă.

Dinamo merge ceas pe plan sportiv, acolo unde este aproape de play-off-ul care i-ar da speranțe pentru revenirea în Liga 1. Pe plan administrativ, schimbarea acționariatului a creat o emulație printre fani, dar nu numai. Nicolae Badea, omul care a fost printre acționari la momentul ultimului titlu luat de Dinamo, crede că unii dintre oamenii care au adus bani la club s-ar putea întoarce.

„Eu am avut o relație foarte bună cu Ionuț Negoiță până să devină acționar. Au fost 7-8 ani de colaborare foarte bună. El a decis să rămână singurul acționar la Dinamo. Sunt convins că a crezut că poate și a încercat să ducă acest lucru. În final, când a văzut că nu obține rezultatele pe care și le-a propus, pe care le-a așteptat, a decis să cedeze pe o valoare nesemnificativă pachetul majoritar deținut la Dinamo.

Eu cred că și Ionuț Negoiță a fost, este și va rămâne un dinamovist real, care a dus până la urmă cu dificultățile pe care el le știe mai bine decât le știu eu, a dus câțiva ani de zile, a reușit să susțină financiar clubul.

Traseul corect e acela de a distrbui hai să spunem o sarcină socială cum o reprezintă brandul Dinamo și alte branduri sportive mari. Dacă nu există un singur acționar, nu există decât a doua variantă, aceea a mai multor acționari, care împărtășesc aceeași cultură managerială. Responsabilitate, transparență și seriozitate.

Sângele apă nu se face! Din punctul ăsta de vedere cred că e valabil pentru toți dinamoviștii. Domnul Cohn poate să răspundă dacă revine la Dinamo. Risc o sancționare ironică din partea domnului Cohn. E prietenul meu și îl apreciez deosebit, dar care e plin de sarcasm. Prefer câteva strigături malițioase din peluză decât sarcasmul domnului Cohn”, a declarat Badea la Fanatik Superliga.

Citește și

Scandal la înmormântarea lui Mihai Șora! Fiul lui, acuzații grave la adresa soției filosofului, preotul a intervenit pentru a-l potoli

 

 

Previous Încă un pas spre play-off! Victorie clară
Next Bani pentru play-off

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *