Ce a declarat Mircea Lucescu după meci


Marți, la GSP Live, Mircea Lucescu a oferit analiza remizei înregistrate de Dinamo împotriva echipei Petrolul, scorul fiind 1-1. Tehnicianul a explicat care au fost greșelile dinamoviștilor.

În timp ce se afla pe „Arcul de Triumf”, „Il Luce” a menționat că penalty-ul acordat de Horațiu Feșnic în ultimele minute a fost dictat eronat. Cu toate acestea, Lucescu a exprimat confuzia sa cu privire la retragerea profundă a lui Dinamo în repriza a doua, care i-a permis Petrolului să atace constant.

„Toată lumea din lumea fotbalului e de acord că nu a fost penalty. Mi s-a părut exagerată decizia. A acordat corner, iar arbitrul VAR l-a chemat și a început o întreagă analiză care până la urmă s-a transformat într-o decizie în defavoarea lui Dinamo.

Meciul putea să ducă către un rezultat de egalitate, ținând cont că prima repriză a aparținut lui Dinamo, iar în repriza a doua a considerat că e necesar să apare rezultatul, fără să pună probleme apărării Petrolului.

Dinamo a greșit că a făcut pasul înapoi. Nici înlocuirile nu au fost cele mai bune pentru echipă, erau într-o situație în care mai aveau posibilitatea să marcheze. Nu înțeleg de ce… În momentul în care ai 6 jucători pe linia de fund e normal să faci pasul înapoi.

Când ajungi să te aperi în careu orice se poate întâmpla, s-au dat și niște faulturi care n-au fost evidente, de acolo s-a marcat și golul. Apărătorii dinamoviști au resimțit presiunea rezultatului și le-a fost frică pe final de meci, iar Petrolul a evoluat mai bine. Din păcate, rezultatul a fost decis de arbitru”, a declarat Mircea Lucescu, la GSP Live.

Ce crede despre salvarea „câinilor”

„Va fi foarte greu, nu e o echipă formată din jucători dinamoviști, sunt jucători care în finalul acesta de campionat ar fi trebuit să demonstreze că experiența care i-a adus în campionatul României îi va ajuta să salveze echipa de la retrogradare. O astfel de greșeală duce la sacrificarea unei echipe.

Din astfel de greșeli se ajunge la pedepsirea unei echipe. Dinamo trebuie să facă eforturi mari de tot, să treacă peste acest moment dificil și să-și revină. Sunt jucători cu experiență, nu sunt copii, să strângă rândurile.

Un Dinamo cu stadionul plin însemna cu totul altceva față de un Dinamo care luptă să se salveze cu tribunele goale. Au fost pedepsiți de două ori (n.r. suspendarea terenului + decizia de aseară). E prea mult”, a adăugat Mircea Lucescu.

Citește și:

Rareș Bogdan convins: „Va fi 100% președintele României”

Previous Egal nebun în prelungiri. 2 puncte irosite
Next Nicolescu iese la atac: „Ce să mai zic?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *