Dinamo își anulează amicalul de astăzi


Amicalul pe care Dinamo trebuia să-l dispute sâmbătă cu CS Blejoi, primul al lui Flavius Stoican pe banca tehnică a „câinilor”, a fost anulat. Motivul ține de condițiile meteo nefavorabile și de starea terenului.

Inițial, partida trebuia să se dispute pe terenul echipei ce activează în Liga 3, iar apoi a fost mutată la baza de antrenament a lui Dinamo de la Săftica. Cum însă în noaptea de vineri spre sâmbătă a nins, iar terenul era acoperit cu zăpadă, „alb-roșiii” au hotărât să renunțe la meci, pentru a nu risca vreo accidentare.

În locul amicalului cu CS Blejoi, Flavius Stoican a programat de la aceeași oră un antrenament.

Iuliu Mureșan a anunțat datele celorlalte meciuri amicale pe care Dinamo le va disputa în compania lui CS Mioveni și Farul Constanța: „Avem 3 meciuri perfectate deja: cu Mioveni, cu Farul, pe 8, 12 și 15 ianuarie. Vom juca la Constanța și la Mioveni, sunt terenurile mai bune. Ne deplasăm noi, ca la meci”.

Se pare că cel care a decis ca Dinamo să facă pregătirea la Săftica a fost fostul antrenor, Mircea Rednic, iar Stoican a fost de asemenea de acord: „Un sponsor era dispus să plătească o sumă importantă pentru un cantonament afară, dar timpul e foarte scurt şi am decis să rămânem la Saftica.

La propunerea lui Mircea Rednic, cum timpul e foarte scurt, am zis că facem la Săftica. Stoican e de acord, i-am spus de la început acest lucru”.

Citește și:

Claudiu Năsui: ”Nicușor Dan este prizonierul mentalității socialiste”

Previous Dinamo vrea un om de bază de la o echipă de pe podium
Next Flavius Stoican: „Nu comentez spusele celor care au vorbit urât sau nepoliticos despre mine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *