Răspunsul lui Pablo Cortacero despre bani: ”Asta a spus suporterilor”


Cristi Hîldan a fost la întâlnirea dintre suporterii lui Dinamo din DDB și Pablo Cortacero care a avut loc marți seara la stadionul din Ștefan cel Mare. Fratele Unicului Căpitan a dezvăluit ce a spus noul patron al lui Dinamo când a fost vorba de bani.

”Nu am discutat despre bani, decât Pablo a spus că subiectul ăsta deja l-a obosit și să nu ne facem niciun fel de problemă vis-a-vis de bani, că vor veni. Nu-mi fac probleme, eu sunt convins că odată ce au luat Dinamo ei știu ce au de făcut. Și odată ce au jucători pe astfel de salarii, eu cred că orice om normal și-a făcut o socoteală. Jucătorul profesionist când vine ziua de salariu trebuie să-și primească banii. Mai departe…
-Astăzi este un mic pas în a ajuta Centrul de Copii și Juniori, Asociația Cătălin Hîldan donează 150 de mingi care sper să-i ajute în procesul de antrenament și când vor ajunge mari să-și aducă aminte cu bucurie de faptul că suporterii au fost alături de ei. Este un gest mic, dar totodată și o provocare către noua conducere de a continua ceea ce noi am început. Noi așteptăm acest proiect al spaniolilor cu mare bucurie și eu sper ca noii proprietari ai clubului, din discuțiile pe care le-am avut cu ei, sigur vor duce Dinamo la un alt nivel, mult mai sus decât au fost până acum. Deocamdată n-am ajuns să discutăm despre acțiunile DDB, am vorbit cu Alex Couto, vor să mute birourile și deocamdată sunt în dezorganizare, dar în cel mai scurt timp vom fi chemați la discuții față în față.
Nu suntem dispuși sub nicio formă să renunțăm la acțiuni, de aceea am și semnat actul de intrare în Consiliul de Administrație, eu ca și reprezentant al Peluzei Cătălin Hîldan.
Sunt niște oameni foarte deschiși, ei învață în permanență ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă spiritul Cătălin Hîldan și așa mai departe. La discuția de marți au aflat din lucrurile pe care ni le dorim din program către ei și cel mai important, vor să continue pe aceeași linie.”, a declarat Cristi Hîldan.

Citește și:

Reacția lui Cristi Hîldan după lacrimile lui Mărginean: ”Îți spun sincer”

-->
Previous Reacția lui Cristi Hîldan după lacrimile lui Mărginean: ”Îți spun sincer”
Next Florin Prunea aruncă bomba: ”Nu Cortacero e proprietarul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.