Un ANTRENOR cunoscut recunoaște negocierile cu Dinamo. De ce nu a acceptat


Dinamo a schimbat în acest sezon mai mulți antrenori în încercarea de a ajunge în play-off-ul Ligii 1. Deși abia îi prelungise contractul lui Florin Bratu, tehnicianul a fost demis după un conflict cu Dan Nistor și s-a discutat cu mai mulți posibili înlocuitori. Până să se ajungă la soluția Claudiu Niculescu, un alt antrenor a fost ofertat. Este vorba despre Edi Iordănescu, care a explicat de ce nu a acceptat oferta.

”Am avut o ofertă de la Dinamo, dar nu-mi place să vorbesc de subiectele astea foarte mult. Era greu, am crescut în altă parte. Mi s-au făcut anumite promisiuni, dar cred că era mai important pentru club să aibă un antrenor mai aproape de tradiţia ei, de sufletul ei. Am spus că Dinamo este singura echipă din Românie pe care nu aş putea s-o antrenez, pentru că nu ştiu dacă aş putea să mă integrez acolo şi dacă aş fi vreodată acceptat.

Nu pot să fiu fals, nu o să reneg anumite simpatii pe care le am. O să încerc să-mi fac treaba aşa cum pot, într-un mod profesionist, dar nu o să pot să reneg anumite lucruri.

Nu-mi explic ce se întâmplă la Dinamo, pentru că ştiu anumite detalii, ştiu că există o stabilitate financiară, ştiu cam ce salarii sunt acolo, ştiu ce buget există. Au condiţii foarte bune, o bază bună, alimentaţie, vitaminizare. Selecţia, din punctul meu de vedere, e discutabilă. Când jucătorii nu performează, înseamnă că nu ai fost inspirat în selecţie.

Dinamo ar fi trebuit să fie acolo sus, nu să aibă emoţii pentru playoff. Nu ştiu dacă să se bată neapărat pentru campionat cu şanse reale, dar să nu se întâmple ce s-a întâmplat sezonul trecut”, a spus Edward Iordănescu, la Telekom Sport.

Citește și:

ASTA trebuie să găsească NEAPĂRAT Rednic

-->
Previous ASTA trebuie să găsească NEAPĂRAT Rednic
Next Rednic îi stă-n ochi! Dinamovistul contrat puternic și luat la rost

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *