Câți jucători vor mai fi aduși


-->
DDB a oferit detalii de ultimă oră înainte de startul sezonului în Liga 2. Ultraşii au anunţat câte transferuri mai face Dinamo, dar au ironizat-o şi pe FCSB.

Fără un investitor, Dinamo trăieşte în continuare din banii suporterilor strânşi în DDB, iar o nouă sumă a fost direcţionată către conturile clubului. Cu 200.000 de lei, “câinii” au plătit înscrierea în sezonul 2022-2023 din Liga 2, facturile la utilităţi şi noul echipament Macron.

DDB a anunţat că Vlad Iacob, noul administrator special al clubului, le-a transmis că Dinamo va mai face încă cinci transferuri, pe lângă aducerea lui Dani Iglesias, jucătorul prezentat oficial pe 29 iulie. Între timp a fost adus și Ionuț Bobea (20 de ani, atacant).

Comunicat DDB:

„Dorim să fii la curent cu noutățile din club și din DDB, înainte de startul sezonului. Iată cele mai importante lucruri:

 1. În ultimele două săptămâni, din banii strânși de DDB s-au virat către club 200.000 lei. Din acești bani s-au achitat:
  – înscrierea în sezonul 2022-2023 al Ligii a 2-a.
  – facturile la toate utilitățile.
  – noul lot de echipament Macron.
 2. A fost atras un sponsor principal față de care eram atașați sentimental încă din 2006.
 3. După câteva rezultate dezamăgitoare în meciurile amicale, Dinamo a reușit să lege 3 victorii și să ne facă să privim cu mai mult optimism debutul oficial.
 4. Facem eforturi pentru ca meciurile de acasă să fie disputate pe noul stadion Arcul de Triumf, în așteptarea începerii lucrărilor de demolare a Stadionului Dinamo. Suntem încrezători că vom găsi înțelegere din partea forurilor competente din România față de acest demers.
 5. Membrii DDB se pregătesc pentru alegerea noului președinte al Programului. Până acum, două persoane și-au anunțat intenția de a candida. Alegerile vor avea loc pe 16 august. Pot vota toți membrii DDB care au un cont activ și sunt majori.
  Îi rugăm pe cei care nu și au primit cardul DDB să trimită o solicitare pe adresa: contact@programddb.ro
 6. Administratorul special ne-a transmis că în afara transferului mijlocașului central Dani Iglesias, urmează să fie aduși alți 5 jucători pe posturile deficitare.

Pentru toate eforturile pe care le facem este nevoie de bani. E nevoie să împărțim între noi acest efort financiar. Dacă fiecare suporter ar contribui cu UN SIGUR BILET VIRTUAL, Dinamo nu ar duce lipsă de finanțe.
Îți mulțumim pentru susținerea ta de până acum și te rugăm să intri pe acest link și să cumperi UN BILET:

Bilete virtuale

E TIMPUL SĂ RENAȘTEM!
Echipa DDB” – se arată în comunicatul DDB.

Citește și:

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Poliția, după amenda primită în pandemie

Previous Probleme înainte de Progresul-Dinamo
Next Dinamo a anunțat 5 noi transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *