--> -->

Trei jucători importanți accidentați. Contra, în stand-by pentru meciul cu FC Argeș


-->

La Dinamo vin sigur mâine banii de la suporteri, 14.000 de euro, staff-ul medical s-a întors, dar banii din Spania sunt în continuare în stand-by.

Antrenorul Cosmin Contra așteaptă semnal din partea avocaților, vizavi de notificări, deși fanii i-au cerut să mai continue până la finalul lui 2020. Jucătorii sunt în aceeași ipostază precum tehnicianul. Și ei sunt în legătură cu avocații și, în funcție de căile legale recomandate, câțiva dintre ei s-ar putea să nu mai vină de mâine la antrenament! Conform surselor GSP.RO, sunt cel puțin trei fotbaliști ce-ar putea spune „adio” lui Dinamo până vineri, când e prevăzută etapa cu FC Argeș, scrie gsp.ro.

Eroul Ehmann

În plus, „haita” are și probleme de efectiv. Marco Ehmann a încheiat 2020, a plecat în Germania pentru a se trata după o disjuncție la clavicula dreaptă. Tânărul de 20 de ani a rămas doar cu imaginea eroică în vestiar, de la meciul cu Voluntari (3-0): a jucat cu clavicula ruptă, ținând să rămână și să încheie meciul pe teren, plângând la cabine și solicitând la 0-0 să fie păstrat pe teren! Cosmin Contra și ceilalți din staff l-au oferit drept exemplu.

Jucătorii lui Dinamo cad pe capete
Polonezul Janusz Gol a terminat și el, probabil, 2020. Are o mioentezită pe adductorii piciorului drept. El nu a fost în loc cu Viitorul (3-0) în Cupă, nu va face parte din echipa pentru etapa cu FC Argeș, acum depinde de el dacă va mai dori să evolueze în finalul anului, cu toate că doctorii i-au spus să nu riște, fiindcă, la 35 de ani, își poate încheia cariera.

Și Adam Nemec s-a pregătit separat, are un traumatism în regiunea toraco-lombară și nu se știe dacă va fi refăcut la timp pentru deplasarea din Trivale. Staff-ul tehnic al roș-albilor are o singură variantă schimb în cazul slovacului: Magaye Gueye, care i-a transmis lui Contra că nu poate juca împotriva Viitorului fiindcă a clacat psihic din cauza neachitării restanțelor salariale! Culmea este că nigerianul se antrenează cot la cot cu ceilalți jucători, face programul normal al echipei.

Citește și:

Danciu-rău! ”De ce nu spun că Rufo a sărit să-l bată pe Borja? Sau că au avut 40.000 de euro comisioane cu Melero?”

Previous Vin banii la Dinamo EXCLUSIV
Next Bogdan Bălănescu, ironie la adresa FCSB: ”Am avut mai mulți în fața porții”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *