--> -->

Vin banii la Dinamo EXCLUSIV


-->

Dinamo și-a revenit din punct de vedere fotbalistic. Antrenorul Cosmin Contra a reușit să-i convingă pe jucători că în momentul în care vor juca bine, oricum își vor recupera banii și își pot și găsi noi înțelegeri bune pentru ei în iarnă. În caz contrar, le va fi greu.

Dinamoviștii au câștigat ultimele meciuri cu 3-0, scor de neprezentare și jocul lor este unul foarte bun. Pentru prima dată vor fi și recompensați. Conform surselor doardinamo.ro mâine vor ajunge banii la echipă din sold-out-ul cu Viitorul. Nu este o sumă foarte mare, 14.000 de euro, care vor fi împărțiți de Cosmin Contra și de cei doi căpitani, Ante Puljic și Paul Anton. Dar cu toate acestea este o gură de oxigen pentru ”câini”, care au acum un moral mult mai ridicat și atmosfera la antrenamente este foarte bună, în ciuda disensiunilor dintre Cosmin Contra și Rufo Collado.

Spaniolii promit și ei că mâine vor sosi banii trimiși de Pablo Cortacero printr-una din firmele cu care colaborează. Ar fi vorba de 1,5 milioane de euro, dar nimeni nu mai crede că acești bani vor sosi.

”Bine, dacă nu vin banii, nu are niciun sens să mai rămână nimeni aici. Nu ar mai exista niciun sens pentru a fi venit eu sau ceilalți care au venit. Dar una este să fie întârzieri și alta să nu fie bani deloc. Dar este injust să fiu eu responsabil pentru tema economică. Îi înțeleg pe suporteri că sunt înfuriați de ceea ce se întâmplă, dar există și interese de a prelua controlul clubului și asta le transmit eu că va fi imposibil să reușească”, a declarat Rufo Collado într-un interviu pentru FANATIK.RO.

Citește și:

1 decembrie 1918 povestit de Regina Maria în jurnalul său

-->
Previous Suporterii l-au ajutat pe Cosmin Contra într-una dintre problemele vitale de la Săftica
Next Trei jucători importanți accidentați. Contra, în stand-by pentru meciul cu FC Argeș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.