Toate detaliile înainte de Dinamo-Petrolul


Dinamo și Petrolul se confruntă în lupta pentru a evita retrogradarea, într-un meci programat pentru luni, la ora 20:30, în etapa a doua a play-out-ului. Partida se va desfășura fără spectatori, deoarece Comisia de Disciplină a FRF a luat această decizie.

Totuși, în tribune vor fi câteva sute de copii sub 14 ani, însoțiți de adulți. Toate detalii despre cum pot ajunge aceștia la stadion, AICI.

De asemenea, fanii se vor strânge și în Sala Dinamo, acolo unde peste 1.000 de fani vor urmări pe ecrane uriașe meciul. Accesul în sală se va face pe baza unui bilet pe care îl puteți achiziționa de AICI. Costul este de 20 de lei.

Echipele probabile

Dinamo (3-4-3): Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Ilic, Pavicic, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Politic
Rezerve: Began, Railean, Edgar Ie, Amzăr, D. Iglesias, N. Roșu, C. Costin, Bani, P. Neagu, Politic, Selmani, A. Irimia
Absenți: –
Antrenor Zeljko Kopic

Petrolul (4-2-3-1): Zima – L. Dumitriu, Meijers, Huja, Țicu – Hanca, Seto – Ișfan, Jair, Musi – Berisha
Rezerve: Eșanu, Papp, Jyry, D. Radu, Rădulescu, I. Răducan, Irobiso, Diomande, M. Bratu, R. Bucur, D. Paraschiv
Absent: Doua (accidentat)
Antrenor Florin Stângă

Stadion „Arcul de Triumf”
Arbitru Horațiu Feșnic (Cluj Napoca). Asistenți Valentin Avram (București), Alexandru Cerei (Cluj Napoca)
Arbitru VAR Radu Petrescu. Asistent VAR Radu Ghinguleac (ambii din București)

Ce a declarat Kopic înainte de meci

”E păcat pentru clubul nostru că suntem în această situație, de a juca fără fani, dar sper că vom putea juca câteva meciuri până la finalul sezonului cu spectatori. Pentru mine e o decizie aspră.

Toată lumea implicată în campionat vrea să vadă stadioane pline, dar din acest punct de vedere, aceste 4 meciuri pentru noi, club, echipă, jucători, suporteri. Sper să existe și o altă cale pentru FRF să transmită un mesaj fanilor, dar să înțelegem și situația clubului nostru.

Suntem într-o situație în care trebuie să ne adaptăm. Am discutat cu jucătorii, nu vrea să se plângă cineva din echipa de această decizie, să găsim scuze, trebuie să fim pozitivi, să fim motivați.

Fanii nu vor fi la stadion, dar vor fi alături de noi, ei ne susțin, sunt aproape de noi, trebuie să fim pregătiți, să venim cu energie pentru a câștiga meciul.

Meciul cu Petrolul va fi greu, orice duel din play-out va fi greu. Petrolul este o echipă stabilă, are calitate ofensivă. Știm cum trebuie să jucăm și trebuie să fim la un nivel înalt luni seară pentru a câștiga.

Pentru mine e important că toți jucătorii sunt pregătiți, am avut 27 de jucători la antrenament. Echipa e motivată, așteptăm meciul cu interes și sper că toți jucătorii să fie la nivelul așteptat.

Am auzit că vor veni copiii la stadion, de aceea trebuie să fim motivați suplimentar, să venim cu energie.

A fost presiune încă de când am venit, toate meciurile sunt importante, în aceste 8 meciuri va fi presiune pe noi, trebuie să acceptăm asta, să fim stabili mental, să înțeleagă ce cer de la ei.”, a spus Zeljko Kopic la conferința de presă.

Citește și:

Ce salariu are Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1

Previous Andrei Bendeac se întoarce la Dinamo
Next Egal nebun în prelungiri. 2 puncte irosite

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *