Reacția ironică a lui Dinamo la tertipurile Astrei îndreptate împotriva „câinilor”


Meciul cu Astra e precedat din nou de scandal și de șicane, ca de obicei, pornite dinspre gruparea giurgiuveană. Pentru meciul de joi, oficialii acestui club intenționează să pună un preț prohibitiv la bilete pentru fanii dinamoviști, 50 de lei tichetul!

Conform Gazetei Sporturilor, cei din conducerea „câinilor” vor refuza invitațiile la tribuna oficială, urmând a lua loc în peluză, alături de fanii dinamoviști, în semn de protest.
„Îi așteptăm cu brațele deschise pe numeroșii ultrași giurgiuveni la următorul meci din «Ștefan cel Mare». Fiecare bilet de la peluză va costa 100 de euro. Am înțeles că au și o tobă. Pentru tobă, prețul va fi de 50 de euro”, a spus ironic Alexandru David, președintele lui Dinamo, pentru sursa citată.

La rândul său, Bogdan Bălănescu a comentat: „Din aceste motive numărul fanilor prezenți la stadion este în scădere continuă. Vom refuza toate invitațiile de la oficială. Toți șefii lui Dinamo vor lua loc în tribună, alături de suporteri, în sectorul destinat fanilor noștri”.

Citește și:

1. Li s-a dat vacanță, 2. De fapt, sunt dați afară!

-->
Previous Nistor e "câine" rău! Răspuns dur pentru Becali
Next 1. Li s-a dat vacanță, 2. De fapt, sunt dați afară!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *