Borja Valle a intrat în Rufo Collado: ”Vă bateți joc de noi?”


Situația de la Dinamo e tot mai urâtă pe zi ce trece. Și deja spaniolii au început să se certe între ei din cauza salariilor restante.

Borja Valle, jucător care va împlini și el două luni de când este neplătit, s-a săturat și el de promisiunile șefilor originari din aceeași țară ca și el. Conform gsp.ro, ieri, la antrenamentul de la Săftica, a avut loc un episod foarte tensionat.

”Era extrem de supărat și agitat, a intrat practic în Rufo Collado. Borja era nervos și dădea din mâine. Când?? Voi chiar vă bateți joc de noi? Ce sunt minciunile astea? Să nu ne mai trimiteți mesaje că se bagă banii, dacă nu se bag”, a fost rezumatul discuției dintre cei doi în spaniolă.

Rufo Collado a încercat să-l calmeze pe fotbalist, explicându-i că ce ține de el a făcut, dar nu el trimite sau este omul cu banii.

”Voi rezolva ce depinde de mine, dar și eu aștept vești de la Pablo Cortacero”, i-ar fi transmis directorul sportiv.

Una peste alta, după episodul de aseară s-a decis să se schimbe programul de cantonament, nu s-au mai antrenat dimineață, ci intră în această seară la ora 4. Contra i-a rugat ca indiferent de aceste probleme pe care el o să facă totul să le rezolve, să arate caracter măcar ei și să joace bine cu Astra Giurgiu pentru a obține în sfârșit o victorie care ar aduce 3 puncte importante în clasament.

Citește și:

Dinamo pe un butoi de pulbere. Luni, zi decisivă

Previous Dinamo pe un butoi de pulbere. Luni, zi decisivă
Next Proxima semana reloaded. Cortacero a reapărut: "Am făcut"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *