În sfârșit, știm unde se joacă Derby-ul


Dinamo și FCSB au probleme cu găsirea unor stadioane pe care să joace, deoarece Arena Națională nu poate fi folosită în primele etape ale noului sezon al Superligii. Azi, s-a decis ca derby-ul care îi va avea gazdă pe roș-albaștri se va juca pe Ghencea.

În sfârșit, știm unde se va juca Derby de România, din etapa a doua a Superligii. Astfel, FCSB a primit un răspuns pozitiv pentru închirierea stadionului Ghencea, conform celor de la Digisport. Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ar fi semnat cererea trimisă de FCSB, prin care se solicita închirierea arenei în schimbul unei sume de bani.

FCSB – Dinamo se va disputa pe 22 iulie, de la ora 21:30. Fanii celor de la CSA Steaua nu sunt deloc încântați de faptul că în Ghencea vor evolua rivalii de la FCSB. În ultimele zile, suporterii steliști au afișat la stadion și în diferite locuri din țară bannere cu mesajul „În Ghencea doar Steaua”.

Ultima vizită a lui Dinamo în Ghencea nu le-a adus un rezultat pozitiv băieților lui Ovidiu Burcă. În sezonul trecut al Ligii 2, CSA Steaua s-a impus în play-off, pe 18 mai, cu 2-0, într-un meci în care brigada de arbitri a făcut greșeli monumentale împotriva lui Dinamo.

Citește și

Vlad Iacob dă din casă, de la Dinamo: ”Probabil, i-am deranjat”

 

 

Previous Anunț de ultimă oră al clubului
Next Continuă contrele între Iacob și Nicolescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *