Continuă contrele între Iacob și Nicolescu


Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii lui Dinamo, menține un conflict deschis cu Vlad Iacob, administratorul special al clubului.

La Dinamo, agitația nu se potolește nici atunci când lucrurile încep să se stabilizeze. Acționarii au efectuat plățile necesare pentru a debloca transferurile, dar se confruntă cu alte probleme, mai precis probleme interne.

Andrei Nicolescu afirmă că lui Vlad Iacob i s-a oferit un salariu lunar de 6.000 de euro pentru a renunța la postul de administrator special și a rămâne în club într-o altă funcție. Într-adevăr, Iacob a confirmat marți seară că cei de la Red&White doreau să-l numească în poziția de director executiv.

„Nu pot să zic că e liniște, Vlad e băiatul lui tata. Ar fi câștigat 6.000 de euro. Dacă preferi să stai pe zero lei și să ai drept de semnătura, în loc să iei 6.000 de euro…

Din perspectiva noastră, el distorsionează mesajele care pleacă de la administratorul judiciar către noi și invers. Asta este o problemă.

O vom lămuri cât de curând. Miza e prea mică pentru noi sau pentru Dinamo pentru a ne împiedica acum. Revin la ofertă. Dacă asta nu e o ofertă corectă, atunci ce mai spun? Contractul era pe o perioadă nedeterminată, 6.000 de euro lunar.

În ultima vreme am început să avem un dialog direct cu domnul Zăvăleanu. Cumva și noi am greșit, informația pleca de la noi prin Vlad Iacob, el o dădea mai departe prin termenii și prin timingul lui.

Pe Ovidiu Burcă îl deranjează faptul că nu e liniște în jurul echipei, îl afectează discuțiile din spațiul public. E o greșeală imensă să te apuci să discuți în presă sau pe facebook, tu, ca reprezentant oficial al clubului. Denotă că nu ești managerul care crezi că ești și pe care vrei să îl prezinți fanilor.”, a explicat Nicolescu la „Liga Digisport”.

Citește și:

De ce nu are Denise Rifai nici soț, nici copii: ”Nu s-a întâmplat așa”

Previous În sfârșit, știm unde se joacă Derby-ul
Next Doi oameni importanți părăsesc Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *