Iacob a găsit investitori pentru Dinamo


Administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob, i-a transmis public lui Dorin Șerdean să vândă în regim de urgență acțiunile pe care le deține.

Vlad Iacob, oficialul lui Dinamo, a anunțat că Dorin Șerdean a primit o ofertă pentru a ceda pachetul de acțiuni pe care l-a preluat de la Pablo Cortacero. Patronul din acte nu a scos până acum din buzunar niciun leu și, mai mult, îngreunează lupta dusă de conducerea „câinilor” și de fanii din DDB pentru salvarea formației din Liga 2.

Acum, însă, lucrurile ar putea să se schimbe, deoarece Vlad Iacob a găsit deja investitorii care au resursele necesare pentru a redresa gruparea din Șos. Ștefan cel Mare, astfel că nu mai este nevoie decât de acceptul lui Dorin Șerdean, căruia deja i s-a făcut o ofertă.

„Situația este destul de gravă, apăsătoare. Trebuie să găsim niște soluții urgente, pentru că ne presează atât datoriile curente cât și cele din planul de reorganizare. Ne chinuim să acoperim și cheltuielile curente. Fanii fac niște eforturi extraordinare în acest sens.

Îl rog pe domnul Șerdean să fie conștient de nevoia stringentă de bani existentă și să ia decizia înțeleaptă. Noi avem acum investitori serioși, care au făcut audit în ultimele 3 luni. Am lucrat la un plan de afaceri pentru următorii 4 ani. Sunt în legătură permanentă cu mine și cu domnul Zăvăleanu. Au intenția de a scoate clubul din insolvență într-un timp foarte scurt.

Pentru că această investiție să fie posibilă, domnul Șerdean trebuie să vină la discuții. Are o ofertă pe masă, nu o propunere să cedeze gratis acele acțiuni”, a declarat Vlad Iacob, la Digi Sport.

Citește și:

Imaginea durerii. Un bărbat din Turcia nu dă drumul mâinii fiicei sale, ucisă în blocul prăbușit la cutremur

Previous Dinamo leagă victoriile în amicale
Next Primul eșec în amicale pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *