Primul eșec în amicale pentru Dinamo


-->

Dinamo a jucat azi al cincilea amical al acestei ierni. După 4 dueluri cu echipe din Liga 3, a venit și o partidă cu o divizionară secundă, și anume Unirea Slobozia.

Meciul s-a jucat pe terenul sintetic din baza de pregătire Ion Țiriac, în fața câtorva spectatori. Ovidiu Burcă a trimis din primul minut o echipă în care s-au găsit titulari de drept în campionat, cum ar fi Iglesias și Larrucea, dar și fotbaliști care au prins mai puține jocuri de Liga 2, gen Bobea, Demici sau Florescu. De altfel, titularii de mâine s-au pregătit pe marginea terenului, cu un ochi la meciul cu ialomițenii.

Unirea Slobozia, echipă cu șanse mari de a prinde play-off-ul Ligii 2, fiind pe locul 4, cu 29 de puncte, față de cele 24 ale roș-albilor, a deschis scorul în prima repriză, dintr-o lovitură de la 11 metri. Dinamoviștii nu au pus de prea multe ori în pericol poarta adversă. Cu un sfert de oră înainte de final, formația de Slobozia a profitat de o mare greșeală a lui Demici și unul din jucătorii lui Costel Enache a tras tare, fără speranțe pentru Dujmovic, pentru 2-0. Portarul nostru a avut o intervenție excelentă pe final, după o altă scăpare a lui Demici.

Amzar putea reduce din diferență, însă a greșit finalizarea, la ultima fază a partidei. Următorul duel pentru Dinamo va avea loc chiar mâine, de la ora 13:00, contra echipei secunde a Farului Constanța. Meciul se va disputa la Buftea.

Dinamo: Filip Dujmovic – Ionescu Cristian, Bena Quentin, Alin Demici, Costin Amzar – Gorka Larrucea (David Irimia), Dani Iglesias, Cristian Delciu, Ionuț Bobea, Andrei Florescu – Pop Alexandru

Citește și

”Guriță” Contra s-a făcut comentator sportiv

Previous Iacob a găsit investitori pentru Dinamo
Next Ghinion în atac în amicalul cu Farul 2

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *