Dinamo leagă victoriile în amicale


Dinamo a susținut azi al patrulea amical al iernii. După două egaluri și un succes la scor, băieții lui Ovidiu Burcă i-au întâlnit pe cei de la CS Muscel Câmpulung Elite, pe sinteticul de la Dragoslavele.

Ca și la precedentul meci de pregătire, cel cu CS Blejoi, Țîră a avut prima ocazie, însă nu a reușit să deschidă scorul. Nici Alex Irimia, titular de această dată în echipa lui Ovidiu Burcă, nu a atins ținta în minutul 18. Până la pauză, nu s-a mai întâmplat nimic important pe terenul din Dragoslavele. Antrenorul dinamovist a făcut primele schimbări imediat după ieșirea de la vestiare. Denis Oncescu l-a înlocuit pe Filip Dujmovic, iar Valentin Borcea a intrat pe teren în locul lui Alex Irimia.

Dinamoviștii au continuat să preseze și în partea a doua. Ahmed Bani a fost la o palmă de 1-0. A pus capul în 6 metri la o minge centrată de un coleg, dar a trimis peste poartă. Golul a picat după o oră de joc. Alexandru Pop, intrat în locul lui Țîră, a reușit să-l învingă pe portarul celor din Câmpulung Muscel.

Golul zilei a venit din gheata lui Ahmed Bani. În minutul 65, mijlocașul nostru a bătut excelent o lovitură liberă și a făcut 2-0. A urmat o ratare incredibilă. Scăpați 3 la 1 pe un contraatac, Ghezali, Pop și Patriche nu l-au putut învinge pe portarul advers. Cu un sfert de oră înainte de final, Burcă i-a trimis pe teren și pe Amzar, Florescu, Cune, Gorka, Iglesias, Bena și Delciu.

Dinamo nu s-a oprit din atac. Delciu, din careu, și Pop au completat și ei statistica șuturilor la poartă. De marcat a marcat însă Florescu. Jucătorul care se antrenează de 3 ori pe zi a șutat impecabil de la 20 de metri, în diagonală, și a făcut 3-0.

Pe finalul săptămânii, Dinamo va mai avea două partide de pregătire. Astfel, vineri, de la ora 12:00, „câinii” vor juca împotriva celor de la Unirea Slobozia. O zi mai târziu, la Buftea, de la ora 13:00, Dinamo o vor întâlni pe Farul Constanța.

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Șerban – Iulian Roșu, Neluț Roșu – Irimia, Ghezali, Bani – Țîră.

Foto: RD1948

Citește și

Dan Alexa și Dinamo: ”Sub nicio formă”. Mesaj pentru Gigi Becali

Previous Lupescu, viitorul Director executiv?
Next Iacob a găsit investitori pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *