Mesaj războinic al lui Adi Popa


Se anunță spectacol total în tribunele Arenei Naționale vineri seară la meciul Dinamo-Steaua, unde asistența poate trece de 20.000 de suporteri. Ovidiu Burcă, antrenorul dinamoviștilor, așteaptă ca fanii „câinilor” să fie la înălțime. Până acum, fanii alb-roșilor au achiziționat doar 4.500 de bilete.

Tehnicianul a vorbit pentru ProSport după ce a aflat că partida se joacă pe cel mai mare stadion al țării și a subilinat că mizează pe „câinii” din toată țara pe Arena Națională.

„Sunt foarte încântat că vom juca acest meci pe Arena Națională. Eu sper ca fanii să vină în număr cât mai mare la derby-ul cu Steaua! Să vină din toată țara! Avem nevoie de ei mai mult ca niciodată! Sunt convins că suporterii noștri ne pot ajuta foarte mult în obținerea unei victorii pe care o așteaptă toți „câinii”. Este un meci foarte important pentru noi. Sper să facem un meci foarte bun și să obținem victoria”, a spus Ovidiu Burcă, pentru ProSport.

Ce spune Adi Popa

„Eu am atâtea meciuri cu Dinamo în diferite perioade si știu că ei se autodepășesc la astfel de meciuri si fanii îi transformă parcă în alta echipă. Sunt meciuri speciale și o să vedeți că nu vor arăta așa rău cum au arătat până acum. Ce prefer? O victorie cu Dinamo, în loc de calificarea în play-off”, a fost mesajul războinic transmis de Adi Popa.

Mesaj mobilizator al clubului

„Vineri seară vom avea ocazia să arătăm și în tribune CE ÎNSEAMNĂ DINAMO și să arătam toturor CEEA CE POATE FI DINAMO la fiecare meci, de acum înainte. Este un mesaj și către investitori, pe care îi așteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care trece cu mult dincolo de fotbal”, au transmis Vlad Iacob, administrator special Dinamo 1948, și Eduard Ziriakus Galan, președinte DDB.

Citește și:

A murit Valeria Seciu. Poveste de dragoste cu Octavian Cotescu

-->
Previous Dinu Gheorghe o ironizează pe CSA Steaua
Next Burcă îi simte motivați pe jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.