Dusan Uhrin știe cum să o învingă pe FCSB: ”Așa trebuie să fim” Doi jucători lipsesc


Dusan Uhrin a vorbit astăzi într-o conferință de presă la Săftica despre meciul cu FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 20:00, pe Național Arena.

”Toată lumea e pregătită să joace, mai puțin Mihai Popescu și Lukas Skovajsa, care sunt suspendați. Ei au foarte buni jucători în atac, au și ei ceva probleme, dar noi trebuie să fim calzi pe gazon, să le punem probleme în atac și să fim mai buni.

În derby nu există o favorită, dacă cineva e pe primul loc, alta e pe ultimul, nu există asta.

Nu știu dacă e un avantaj că nu au un număr 9. Tănase, Coman și Man sunt jucători foarte rapizi și pot să pună probleme pe faza de atac.

Am fost foarte supărat pentru că am pierdut meciul foarte ușor, am vorbit cu jucătorii. Nu este grav, noi vorbim mereu cu fotbaliștii, au fost greșeli individuale, am pierdut meciul prea ușor! Am avut un jucător eliminat, dar asta nu scuză faptul că am greșit atât de ușor.

Sper ca arbitrul să nu influențeze soarta partidei cu FCSB.

Toți știu ce înseamnă un derby. Că vin mulți oameni, de obicei vin 3000 de spectatori, acum vin zeci de mii, nu cred că au nevoie de vreo motivație. Se motivează singuri pentru oamenii ăștia minunați care vin la stadion.

Acum este 0-0, va fi un meci foarte dificil, nu vreau să vorbesc despre victorie de acum, dar eu pregătesc meciul să câștigăm, trebuie să dăm tot ce e mai bun.

Nu vorbesc prea mult, toată lumea vorbește pe la spate, mi-a spus mulțumesc foarte mult, să plece, asta este stilul jucătorilor aici. Au un contract, dacă vorbești despre club, primești amendă. Nu poți fi împotriva clubului, dar dacă vorbește rău despre club, e problema lui.

Avem cei mai buni fani, sper să fie stadionul plin, sunt prietenii noștri, sper ca acea căldură din tribună să se transfere pe teren”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Căpitanul ”câinilor” le dă o VESTE MARE suporterilor

-->
Previous VIDEO EXCLUSIV Căpitanul ”câinilor” le dă o VESTE MARE suporterilor
Next Dusan Uhrin s-a enervat: ”Jucătorul ar trebui amendat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *