Ceartă în „paradis”


Telenovela spaniolă „Proxima semana” va debuta cu un nou sezon în această vară. Urmează sezonul 2.

Spaniolii Rufo Collado și Jose Bueno sunt în România de două săptămâni și au anunțat că sunt pregătiți să preia din nou conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Surpriză însă: Pablo Cortacero i-a păcălit și pe ei, iar acum pregătesc o revoltă.

Mai exact, Rufo Collado, fost director sportiv la Dinamo, și Jose Buena, consilier, au fost trimiși la înaintare de Pablo Cortacero, care se judecă la Tribunalul București cu clubul Dinamo pentru a fi repus în funcție. Procesul nu decurge bine, pentru că nu a fost înștiințat că trebuie să achite o taxă de timbru de până în 300 de lei.

Declarațiile lui Rufo Collado din urmă cu o săptămână

„Da, sunt în București. Dar sunt de câteva zile bune, nu de azi. Se va întoarce și Pablo Cortacero. O să facă declarații zilele viitoare în care va explica toată situația. Ne vom întoarce la Dinamo și vom face echipă bună”, a spus Rufo Collado pentru GSP în urmă cu o săptămână.

„Pablo i-a spus: «Du-te la București, pregătește-te să preluăm din nou conducerea clubului că trimit banii în maximum două săptămâni».
Doar că spaniolil nu s-a ținut de promisiuni, iar acum Rufo e curios și vrea să aibă o întrevedere cu Pablo fiindcă nu este prima oară când l-a făcut din vorbe”, au mărturisit apropiații spaniolilor.

Citește și:

Când va fi procesul dintre Dinamo și Șerdean

-->
Previous Când va fi procesul dintre Dinamo și Șerdean
Next Cornel Dinu:„Proprietarul este în continuare Negoiță”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.