Ce pregătesc suporterii lui Dinamo


-->
FCSB debutează în SuperLiga împotriva nou-promovatei Universitatea Cluj. La partida de pe Național Arena, oaspeții vor avea parte de susținere masivă din partea „fraților” de la Dinamo.

Peluza Nord a celor de la FCSB va avea opoziție serioasă în primul meci din SuperLiga. La partida cu U Cluj de pe Național Arena, ultrașii roș-albaștrilor vor da nas în nas cu rivalii dinamoviști din Peluza Cătălin Hîldan.

Deși echipa lor preferată a retrogradat pentru prima dată în istorie și nu o vor mai putea încuraja în SuperLiga, fanii dinamoviști vor fi în tribune la prima etapă. Ultrașii din PCH au anunțat că o vor susține pe U Cluj în partida contra rivalilor de la FCSB.

FCSB – U Cluj e programat pe Național Arena, duminică, 17 iulie, de la ora 21:30. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit la București din primăvara lui 2015, când au fost adversare în finala Cupei României, câștigată de roș-albaștri cu scorul de 3-0.

„Pentru că suntem frați. Astăzi, la ora 17:00, toată lumea în zona Sandrino – Casa Diham Pantelimon, ca de obicei!” – anunță fanii din PCH.

Citește și:

4 ex-dinamoviști titulari azi! Alți doi pe bănci

Previous Horșia și Marc aproape de Dinamo
Next Plan incredibil al unei grupări DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *