Horșia și Marc aproape de Dinamo


-->
Dinamo este aproape să rezolve mutările lui Andrei Marc (fundaș central, 29 de ani) și Ovidiu Horșia (mijlocaș lateral, 21 de ani).

Înfrângerea din amicalul de astăzi, 1-3 împotriva celor de la FCSB Academica Clinceni, a zdruncinat serios lucrurile la Dinamo. Conștienți că nu pot ataca promovarea cu lotul actual, „câinii” forțează două transferuri importante. Șefii lui Dinamo au confirmat pentru GSP.ro că discută cu Andrei Marc și Ovidiu Horșia.

Andrei Marc s-a eliberat de Concordia Chiajna și este dispus să vină la antrenamentele lui Dinamo începând de luni, urmând apoi să negocieze și contractul, în funcție de situația de la nivelul conducerii, potrivit Fanatik.

Marc a declarat pentru GSP.ro: „Da, am fost căutat de Dinamo. Vorbim luni!”.

Marc a mai evoluat pentru Dinamo între februarie 2015 și august 2016. Atunci a purtat și banderola de căpitan, fiind cedat la Sanliurfaspor, în schimbul sumei de 200.000 de euro.

Dinamo forțează și aducerea lui Ovidiu Horșia, mijlocaș aflat sub contract cu FCSB.

„Eu le-am transmis celor de la Dinamo să vorbească cu impresarul meu și cu domnul Mihai Stoica. Mai am doi ani de contract cu FCSB. Sunt deschis la orice discuție, la orice oportunitate, dar prima dată trebuie reglate aceste lucruri”, a precizat Horșia, pentru GSP.ro.

Ovidiu Horșia este sub contract cu FCSB din anul 2017, dar a fost mereu împrumutat. Academica Clinceni, Poli Iași, Gaz Metan și Unirea Constanța sunt echipele din CV-ul mijlocașului.

Citește și:

MM Stoica nu e impresionat de Rareș Ilie, își laudă jucătorul: ”50 de milioane”

Previous Acuze incredibile: „Oare de ce?”
Next Ce pregătesc suporterii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *