Plan incredibil al unei grupări DDB


-->
Organizația DDB Bihor și-a propus să strângă în cel mai scurt timp un milion de euro. Dinamo are nevoie de bani pentru a-și putea îndeplini obiectivul, promovarea în Liga 1.

Au mai rămas trei săptămâni până la debutul sezonului din Liga 2, iar Dinamo în continuare nu are patron, administrator special și antrenor. Dorin Șerdean, finanțatorul principal din acte, a promis că va aduce un nou investitor, dar nu s-a ținut de cuvânt.

În aceste condiții, greul trebuie dus tot de DDB. Organizația din Bihor a lansat o acțiune prin care speră să adune suma de un milion de euro.

Până în acest moment, 32 de persoane au contribuit la campania DDB Bihor. Un fan a donat suma de 10.000 de euro, celelalte cotizații fiind curprinse între 50 și câteva mii de euro.

Formularul prin care suporterii pot dona este însoțit de mesajul: „Așa cum toți știm, cel mai greu pas este următorul. Cumva ceea ce trebuie să facem noi acum pentru Dinamo este să strângem 1.000.000 € pentru a achita datoriile scadente. Fiecare dintre noi poate ajuta să facem acest pas. Tu cu cât poți contribui?”.

Citește și:

Cătălin Botezatu la 55 de ani: ”Meniu special. Zic ”Opa””

Previous Ce pregătesc suporterii lui Dinamo
Next Țîră îi liniștește pe fani: „Nu cred”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *