Două momente cheie aseară. Mesajul lui Contra care i-a trezit pe dinamoviști


Dinamoviștii n-au intrat bine la începutul meciului cu Athletic Bilbao. Păreau timorați de parcă ar fi jucat împotriva unor fotbaliști cu trei picioare, așa cum spune Contra la o conferință de presă de dinainte de meci. Toată emulația care s-a creat odată cu venirea lui Rivaldo dar și discursul de geniu al antrenorului dinamovist i-a făcut pe ”câini” să muște din ”leii” de milioane de euro de la Bilbao.

1. Rivaldo

Legendă a fotbalului pe care toți fotbaliștii lui Dinamo o admirau încă de când erau copii, a venit și a luat contact direct cu fiecare dintre ei. Prima dată el a mers la Mega Mall, locul unde dinamoviștii au avut plimbarea dinaintea meciului și acolo a discutat și s-a fotografiat cu o parte dintre jucători.

Momentul cheie a fost altul. Marele Rivaldo a venit în vestiar înainte de meci și le-a ținut un discurs jucătorilor:

”Jucați cu mult curaj! Trebuie să aveți încredere în voi. Orice adversar poate fi bătut”.

Chiar dacă în prima repriză mesajul lui nu a părut a fi înțeles pentru că au intrat destul de fricoși, Contra s-a folosit de mesajul lui Rivaldo după ce s-au terminat cele 45 de minute de joc.

2. Mesajul transmis de Contra la pauză:

”Mi-ați demonstrat de multe ori de când sunt antrenor aici că sunteți niște jucători curajoși. Jucători care nu au arătat niciodată că se tem de vreun adversar. Nu înțeleg de ce trebuie să vă temeți de Athletic Bilbao. Ok, îi respectăm, le recunoaștem valoarea, dar noi trebuie să ieșim și să arătăm CINE ESTE DINAMO. Adevărata valoare a acestei echipe și adevăratul nostru joc!”

Și cele două momente adunate împreună cu galeria extraordinară a lui Dinamo i-au condus pe ”câini” spre un rezultat bun, 1-1 cu Athletic Bilbao, care păstrează echipa din Ștefan cel Mare în cărți pentru o calificare în play-off-ul Europa League. Cu un joc foarte bun făcut de jucătorii lui Dinamo prin care jucătorii de milioane de euro au fost anihilați și dinamoviștii și-au creat foarte multe ocazii de a marca. Returul se va juca pe 3 august la Bilbao.

Citește și:

Mutu: ”Trebuie să pregătim meciul diferit. A fost o onoare că a venit Rivaldo”

-->
Previous Rivaldinho: ”Dacă aș avea măcar 1% din talentul tatălui meu aș fi cel mai bun”
Next Mutu: ”Trebuie să pregătim meciul diferit. A fost o onoare că a venit Rivaldo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *