Declarațiile lui Nicolescu despre meci


Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii clubului Dinamo, a examinat înfrângerea suferită de echipă în fața Universității Craiova, scor 0-2, în primul meci al SuperLigii.

Conform opiniei lui Nicolescu, elevii lui Burcă au resimțit absența ritmului caracteristic meciurilor din prima ligă, însă atunci când această problemă va fi rezolvată, Dinamo va deveni o forță de temut.

„Nouă ne lipsește dinamica. Tactic, am arătat că putem sta foarte bine în fața oricărei echipe. Suntem pregătiți cam 70 la sută, mai avem de integrat jucători. Ne lipsește dinamica asta de SuperLiga. După ce se reglează, Dinamo nu va mai sta la mâna unui penalty.

Am demonstrat din primul meci că tactic suntem integrați în Superliga. Eu zic să așteptăm să poată Ovidiu să îi folosească și pe ceilalți jucători pe care i-am adus. Mi s-a părut că stadionul e neîncăpător. Pe un stadion mai mare, era mult mai spectaculos.

Felicit fanii pentru cum au reacționat la penatly-ul lui Bani. Toți observă că acești copii din curtea lui Dinamo au evoluat anul trecut mai mult ca în toți anii precedenți.

Clasarea pe locurile 8-10 este obiectivul nostru. Intern, avem și alte discuții, dar acesta este obiectivul, locurile 8-10”, a declarat Andrei Nicolescu, la „Fanatik Superliga”.

Acționarul lui Dinamo a vorbit și despre alți doi jucători despre meciul cu Universitatea Craiova: „Amzăr, încă un remarcat din pepiniera clubului. A progresat foarte mult și el.

Ghezali a avut un meci mai complicat, a avut și perioade bune și perioade în care l-am simțit absent. Îl ajută colegii, el e bun prieten cu Bena. Poate e mai greu la început, dar va demonstra că e un jucător bun”.

Citește și:

Cât mai durează canicula. Prognoza pentru următoarele două săptămâni

Previous Burcă e nemulțumit. "Impact imens"
Next Cornel Dinu impresionat de doi jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *