Adrian Mutu, dezvăluri din perioada în care era la Dinamo


Adrian Mutu a vorbit într-un interviu pentru gsp.ro despre perioada în care era director general la Dinamo și despre disputa sa cu Ioan Andone.

-Crezi că în demiterea ta s-a implicat Ioan Andone, ca o răzbunare pentru că la Dinamo l-ai adus pe Contra în locul său?

Sincer să fiu, nu știu. Și tot sincer îți spun că nici nu mă interesează dacă Ando a vrut să se răzbune. Știe că domnul Negoiță a vrut să-l dea afară, nu eu.

-De ce te atacă atunci?

Probabil e mai bine să se ia de mine. Cine știe?, poate speră să se întoarcă la Dinamo și atunci nu e bine să dai în patron. Cât despre Contra, era o variantă și înainte să vină Andone.

-Totuși, și tu ai susținut venirea lui Contra.

Da, în momentul în care Negoiță a decis să-l dea afară pe Andone, eu nu am făcut altceva decât să susțin un antrenor care era pe listă după demiterea lui Nea Ando. Și se pare că am avut dreptate!

-Cu ce?

„Guriță” a calificat echipa în play-off, și a avut un play-off incredibil! Niciodată în „era Negoiță” Dinamo nu a fost așa aproape de câștigarea titlului. Eu, ca director general la Dinamo, am luat într-un an de zile o Cupă, am dat antrenor la echipa națională și jucători la selecționată. Acum nu prea mai văd dinamoviști la echipa națională. Deci?

Citește și:

Nistor a trimis „săgeți” către conducere. Ce a spus despre fani

-->
Previous Contra dezvăluie ce șanse are Dan Nistor să fie convocat
Next Nistor a trimis "săgeți" către conducere. Ce a spus despre fani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *