Cine caută răzbunare și de ce la adresa lui Rednic


Dinamo a ratat orice șansă de a mai ajunge în play-off, după 1-2 cu FC Botoșani, iar duminică se pregătește de penultima etapă din sezonul regulat la Călărași. În acest moment sunt 6 puncte între ”câini” și Dunărea, ultima echipă ocupând loc de baraj. La finalul sezonului regulat, punctajul se înjumătățește, pentru play-out.

Mircea Rednic va avea parte de o confruntare foarte grea în prima etapă, oficială, pentru reconstrucția echipei. Va da peste Dan Alexa, pe care nu a reușit să-l învingă nici în toamnă, în partida de debut de la revenirea în Ștefan cel Mare. A fost egal, 1-1, goluri D. Popa, respectiv Mediop. Alexa nu uită că a fost refuzat în două rânduri când s-a pus problema să preia Dinamo ca antrenor, ultima dată chiar în 2018. ”N-o să mai luați campionatul până când n-o să fiu eu antrenor la Dinamo!”, a reacționat atunci fostul campion cu ”câinii” în 2004. Alexa, care n-a mai fost păstrat în lot de Rednic în 2006, atunci când acesta a venit prima oară ca tehnician la roș-albi!

În plus, va exista și o doză suplimentară de revanșă. Mulți dintre fotbaliștii aduși în ultima vreme la Dunărea Călărași au fost transferați prin intermediul lui Ana Maria Prodan! Care vrea să se răzbune pe Mircea Rednic, care i-a ”blocat” accesul la club, întrucât s-au preferat alți intermediari, printre care chiar fiica antrenorul, Luana. La Călărași există și un contingent dinamovist: căpitanul Alin Dobrosavlevici, Constantin Nica, Srgian Luchin.

Citește și:

Cine a ”Pazvante Chiorul” de la Dinamo? Poreclele lui Dinu

-->
Previous Cine a ”Pazvante Chiorul” de la Dinamo? Poreclele lui Dinu
Next FOTO Reunire de clasă. Întâlnire cu un fost fotbalist și antrenor al lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *