Flavius Stoican despre întoarcerea la Dinamo și Cortacero: „Era alergat până la graniță”


Flavius Stoican a apărut din nou ca o soluție pentru Dinamo după ce a reușit să califice Viitorul Târgu Jiu în semifinalele Cupei României. Acesta însă nu vrea deocamdată să plece din Oltenia, dar îl face praf pe Pablo Cortacero.

Numele său a apărut de curând pe lista celor de la Poli Iași și Dinamo pentru o revenire la fiecare dintre aceste două formații, mai ales că a avut performanțe la ambele. Cu moldovenii a ajuns în play-off, cu „câinii” a terminat pe locul 4 în 2014.

„Eu sunt genul de om care, dacă plec la un drum cu un om, nu-l las în drum. În acest moment, sunt mulțumit de relația cu Viitorul Pandurii și nu plec. Indiferent cine m-ar dori. Cu Iași auzisem niște vorbe, nu știu cu Dinamo, oricum nu mă interesează. Eu vreau să scot maximum din echipa mea, iar situația este acum normală aici. Dinamo și Iași sunt capitole importante din viața mea, însă nu sunt priorități, nu iau în calcul.

Eu nu pricep ce-a avut în cap Cortacero ăla? Nu avea de-o chiftea în buzunar și s-a trezit el că vrea să fie patron la Dinamo. Tupeul maximum e că vrea să se întoarcă. Bravo suporterilor pentru ceea ce fac! În alte vremuri, Cortacero era alergat până la graniță”, a declarat Flavius Stoican pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Ofensiva pentru ridicarea restricţiilor de deplasare în noaptea de Înviere: ”Creștinii vor”

Previous DDB, anunț nou: „Altă opțiune nu există”
Next Giovanni Becali s-a ocupat de un alt amical de gală pentru DDB: ”Aranjasem”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *