--> -->

Stoican și Mureșan după presupusa bătaie: ”A zis ceva în rusă”


-->

După ce în presă a apărut informația că Stoican și Cătălin Carp ar fi fost aproape de bătaie la pauza meciului cu CFR, antrenorul „câinilor” a oferit o reacție pentru GSP.ro în care neagă incidentul.

„Noi trebuie să fim concentrați pe fotbal exclusiv, nici nu am avea timp să ne certăm! Nu pricep de unde apar astfel de chestii care nu doar că nu sunt adevarate, dar erodează încrederea în echipă, în forțele noastre. Nu sunt vânător de greșeli, eu doar corectez. Nu are nicio logică să ne fi certat la pauză. Era rezultat pozitiv”, a declarat Flavius Stoican pentru GSP.ro.

Tehnicianul este confirmat și de Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, explicând ce s-a întâmplat în vestiar după meci.

„Nu a fost vorba despre un conflict, m-am interesat și am vorbit și cu Torje, care mi-a povestit că la finalul meciului Stoican, pe un ton civilizat le explica greșelile la 5-6 jucători. Cătalin stătea pe bancă şi a zis ceva în ruseşte. Moment în care a intervenit Torje și a zis: «Carp, n-ai dreptate, știu rusește, nu ai dreptate ce ai zis».

Nu a injurat. Stoican nu l-a băgat în seamă și și-a continuat discuțiile cu ceilalți jucători și asta a fost tot incidentul. Cătălin e foarte liniștit, alții ar fi în stare să înjure. Îl cunosc bine de la CFR, s-a potolit după alea 2-3 cuvinte”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Gazeta.

Citește și:

Sfântul Nicolae Velimirovici: ”Întărirea legăturii inimii cu Dumnezeu”

Previous Ceartă mare în vestiarul lui Dinamo
Next Acuze dure: "De ce nu putem scăpa de ei?"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *