--> -->

Stoican, lăudat: ”E de apreciat”


-->

Flavius Stoican a avut o perioadă foarte grea la Dinamo, el având o lună și jumătate de foc de când a intrat în pâine în Ștefan cel Mare. În ultima perioadă a reușit un egal surprinzător în 9 oameni cu UTA și o victorie categorică cu Gaz Metan Mediaș, 4-0.

”Stoican e tânăr, are viitorul în față”

”Stoican e tânăr, are viitorul în față, nu-l critic fiindcă el a avut curajul să vină la o echipă inexistentă ca valoare. Dacă scapă Dinamo, atunci e de apreciat…Mediaș e mort…Mă mir, că la Clinceni e un primar valoros, au o bază bine pusă la punct, ar fi trebuit să aibă rezultate mai bune”. a declarat Dumitru Dragomir la Prosport Live.

În schimb, cel poreclit în trecut Mitică de la Ligă critică dur campania de transferuri de la Dinamo și consideră că sunt slabe șanse ca formația din Ștefan cel Mare să continue în Liga 1.

”Dinamo văd că transferă din trenuri, din tramvaie! Eu îl apreciez pe Mureșan, unii îl înjură, dar încearcă și el până încheagă o echipă. De retrogradat, tot retrogradează…, dacă se duc Mediaș și Clinceni, atunci sunt foarte deștepți cei de la Dinamo fiindcă își fac echipă de baraj. Scapă anul ăsta, dar problema e ce fac la anul”, a declarat Dragomir.

Stoican promite că va face totul să salveze echipa

Flavius Stoican a avertizat și el că fotbaliștii săi trebuie să rămână concentrați pentru a reuși ca Dinamo să se salveze de la retrogradare.

”Trebuie să fim realiști. Nu jucăm singuri, trebuie să fim mai buni decât adversarii noștri. Trebuie să fim conștienți că putem scoate echipa din această situație. O spun din nou: facem tot ce ne stă în putință pentru a salva echipa de la retrogradare!

Vă spun că, atât timp cât există concurență, crește și valoarea individuală. Important e ca fiecare jucător care intră în teren să aibă realizări personale. Observ o atitudine bună a echipei, există prietenii în cadrul grupului, trebuie doar să avem mai multe realizări în teren”, a explicat Stoican.

Citește și:

Postul Paștelui 2022. Două dezlegări la pește

-->
Previous Andrei Cristea despre transferul la Dinamo
Next Acuzații grave aduse lui Zăvăleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.