--> -->

Ion Țiriac despre Dinamo: ”Mă doare rău”


-->

Unul dintre cei mai bogați oameni din România, Ion Țiriac, este dinamovist. Cel puțin așa susține, dar nu vrea să bage bani în fotbal pentru că nu se pricepe. Cu toate acestea, miliardarul dezvăluie că nu-i este indiferentă situația din Ștefan cel Mare.

”Cum să o ajut? Nu-mi permit să spun că fac echipă la Dinamo cum nu mi-am permis să spun că fac echipa națională în ’72, când voiau să fiu ministru al sportului.

Nu știam să fac o echipă! Dar ce vreau să vă spun este că nu pot să mă bag la fotbal, este o altă meserie! Alta total. Pe care nu-l înțeleg. Și nu înțeleg cum am ajuns și la fotbal în halul ăsta, chiar nu înțeleg. Mă doare rău de tot ce se întâmplă la Dinamo! Am fost milițian, am mâncat o pâine de minister de acolo 20 de ani.

Am avut grad mai mititel, nu ca Năstase. Nu, nu… Cu gradul nu. E foarte adevărat că după Atena eram pe listă și am fost aprobat de președintele de atunci să primesc un grad de general.

Respectuos m-am dus la Cotroceni și le-am spus: „Nu merit! Ce-am făcut eu? N-am fost nici campion mondial, nici olimpic. Are nevoie mai mult nenea Ivan”. Și mi-am permis să mai spun numele de Lipă. Atunci i-a făcut pe ei și eu am rămas colonel. Dar mă deranjează un lucru. Că trebuie să-i spun lui Năstase domn general!”, a declarat Ion Țiriac pentru Emisiunea Prietenii lui Ovidiu de la GSP Live.

Citește și:

Prima procesiune de Florii după pandemie. Reportaj

-->
Previous Ce a învățat Ronaldo de la Marius Niculae
Next Vasile Miriuță: „El se plimba pe teren”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.