Gică Popescu propune o soluție


Dinamo nu știe încă pe ce stadion va disputa meciul cu Farul, programat vineri, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 10-a din Superliga. Oficialii alb-roșii au anunțat la LPF arena Arcul de Triumf, dar între timp situația a devenit incertă. Dacă nu se va juca acolo, „câinii” riscă să piardă cu 0-3 la „masa verde”!

Gică Popescu este nervos și încearcă să vină cu o soluție.

„Dinamo încearcă să joace, dar nici la județeană nu se întâmplă așa ceva. Mai sunt trei zile! Tu, Ligă, să permiți așa ceva?! Trebuie reguli clare, cu 3, 5, 9 zile, câte or trebui, să fie clar unde să joacă. Eu ce fac, unde iau cazare, de exemplu?

Nu ai stadion înainte de începerea campionatului, de ce mai joci?! Trebuie clar, stabilit. Este o situație de plâns! Nu e treaba mea unde să joace, ce trebuie să facă Dinamo, cum te-oi numi, Dinamo, Steaua, Farul, trebuie să ai totul pus la punct.

Așteptăm cu nervii întinși la maximum. Eu i-am propus domnului Voicu azi dimineață: «Haideți să jucăm la Constanța!» Păi, ce șansă mai avem?! Dânsul a zâmbit. OK, zâmbim, dar zâmbim amar”, a reacționat Gică Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

Acesta a continuat:

„Prea multe, prea multe, prea multe se adună! Nu-mi vine să cred, tot așteptăm și mai sunt trei zile până la meci. Probabil, vom fi anunțați vineri dimineață, în ziua meciului: «Gata, s-a lămurit! Urcați-vă în avion și mergeți la Botoșani că acolo veți juca împotriva lui Dinamo!»

Este jenant! Domnilor, trebuie reguli clare, altfel e bătaie de joc. Trebuie să stăm acum să gâfâim la cheremul tuturor pentru un meci de Liga 1?! Incredibil este amatorismul celor care trebuie să ia decizii”, a precizat Gică Popescu, pentru GSP.

Citește și:

Plângere la UEFA împotriva lui Istvan Kovacs: „Trebuie să se afle”

Previous Andrei Nicolescu iese la atac: "Zero"
Next S-a găsit stadion. Burcă decide totul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *