Alberto Cobrea: ”A fost un pas în față”


Dinamoviștii se vor reîntâlni luni, de la 20:45, la Botoșani, cu Alberto Cobrea, portarul care le-a scos peri albi în meciul din tur de pe Național Arena. Atunci Dinamo nu a reușit să marchezi și Botoșaniul s-a impus cu 1-0 printr-un gol în înscris de Golofca. El explică în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor ce a însemnat Dinamo pentru el.

”Ca portar nu ai ce face, trebuie să te adaptezi și să ai răbdare. Când am ajuns la Dinamo, am înţeles despre ce e vorba și chiar dacă toţi îmi spuneau că a fost un pas în spate, de fapt, a fost un pas în faţă”, a spus Cobrea.

Portarul de 26 de ani explică de ce a ales să plece de la Dinamo sezonul trecut.

”Am pierdut pregătirea cu ei, ei aveau alte planuri, după 5 luni ne-am strâns mâinile amiabil. Nu aș fi rămas în aceleași condiţii, mai ales că deja aveam oferta de la Botoșani, unde am fost dorit foarte mult. Fiecare jucător își stabilește un scop, iar scopul meu nu este să ajung să fiu a cincea roată de la căruţă la Dinamo. Voiam undeva unde să joc, să fiu eu primul! Doar așa pot să cresc”, a declarat goalkeeperul Botoșaniului.

Citește și:

Pleacă și Costache?

Previous INCREDIBIL Cum au ajuns Bumba și Bawab la Chiajna
Next Dinamo ia fața FCSB-ului în topul celor mai în formă fotbaliști!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *