Țălnar are un plan B la Dinamo. Spaniolii pot deveni istorie


-->
Dinamo are din nou grave probleme financiare, chiar mai mari decât în perioada lui Ionuț Negoiță, iar spaniolii n-au venit în ultima vreme cu niciun ban, ci doar cu cheltuieli exorbitante în contul clubului.

Dacă Cortacero n-o să deblocheze banii, Cornel Țălnar a găsit deja un om de afaceri român care se pare că este dispus să împrumute clubul cu două milioane de euro. Ca garanție, acesta va primi pachetul majoritar de actiuni deținute în acest moment de Pablo Cortacero. Dacă Cortacero nu va returna împrumutul, atunci Țălnar va ceda clubul celui care a venit cu banii.

Fostul mare jucător al lui Dinamo se consideră vinovat pentru situația de la Dinamo, pentru că tocmai Țălnar este cel care a intermediat discuțiile dintre spaniolii lui Cortacero și Ionuț Negoiță.

De o perioadă de timp, Cornel Țălnar n-a mai avut nicio apariție publică și a refuzat interviuri. Toate acestea pentru că se simte vinovat de situația în care a ajuns Dinamo. Apropiații lui Țălnar susțin că acesta i-a anuntat că va ieși din nou public doar în momentul in care va remedia situația de la Dinamo, iar clubul va fi pe linia de plutire din punct de vedere financiar, scrie în această seară Prosport.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cel mai mare muzeu bisericesc din țară e la Galați

Previous Bătaie de joc. Rezultatele retestărilor la Astra Giurgiu
Next Cornel Țălnar lămurește discuțiile pe care le are pentru a ajuta Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *