Raul Garcia: ”Dinamo trebuie respectată”


Raul Garcia este unul dintre puținii jucători non-basci din istoria grupării. Fotbalistul de 31 de ani este din Pamplona, din Navarra, dar este asimilat de către susținătorii roș-albilor ca fiind unul dintre ei. Raul Garcia este din 2015 la Bilbao, după ce-a mai jucat pentru Osasuna și Atletico Madrid. Și la București, pe Național Arena, a pus multiple probleme apărării dinamoviste, mai ales că este un fotbalist cu un fizic impresionant.

Ibericul vorbește laudativ despre adversarii de mâine seară.  ”Jucăm împotriva unei formații ce trebuie respectată, mai ales că a ajuns pe meritul ei în Europa”, a comentat jucătorul citat de El Mundo Deportivo. Ca și dinamoviștii, de altfel, și Raul Garcia crede în sprijinul propriilor suporteri. Se anunță 50.000 de oameni mâine pe San Mames, gazdele având în medie 43.000 de abonați în fiecare sezon.

”Întotdeauna am spus că atunci când avem fanii alături, simțim din plin acest lucru”, a comentat vedeta rojiblanco. Raul Garcia nu dă prea mare importanță faptului că această confruntare îi găsește pe el și pe coechipieri în startul sezonului, spunând că echipa va fi foarte concentrată. Mai ales că va fi primul meci al ediției pe arena lor.

Echipele de start:

Athletic Bilbao 4-2-3-1

Iago Herrerin – De Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga – Vesga, Benat – Susaeta, Raul Garcia, Muniain – Aduritz

Dinamo București 4-2-3-1

Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Filip – Anton, Nascimento – Hanca, Rivaldinho, Salomao – Nemec

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Dinamoviștii au cu ce se mândri la Bilbao

Previous FOTO EXCLUSIV Dinamoviștii au cu ce se mândri la Bilbao
Next GALERIE FOTO Cum arată Plaza Nueva, locul de întâlnire al ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *