Ziua lui Montini. Lucruri neștiute despre golgheterul lui Dinamo


Zi specială pentru golgeterul echipei, Mattia Montini. Atacantul cu 7 reușite în 9 meciuri în tricoul roș-albilor împlinește astăzi 27 de ani. Italianul a mărturisit că s-a adaptat foarte bine și repede la România, o dovedesc și prestațiile lui. El are o eficacitate de invidiat pe teren propriu, practic marcând în fiecare meci de când joacă la Dinamo. Așa că ne așteptăm să-și facă un cadou frumos și mâine seară.

”Sunt multe lucruri similare între Italia și România. În București poți trăi bine dacă vrei. Sunt o grămadă de lucruri de făcut. Cred că mall-urile sunt mai bune decât cele din Italia. Trăiesc lângă Băneasa și mall-ul de acolo este mult mai bun. În Italia nu găsești unul ca ăsta. Singura problemă este traficul, dacă vrei să mergi în centrul Bucureștiului câteodată, atunci ai o problemă”, povestea Mattia în ultimul interviu acordat doardinamo.ro. Montini are alături și două ființe iubite, logodnica sa și unul din cei doi câini ai familiei, pe Jollie.

Fotbalistul face progrese și-n privința limbii române: ”Știu ”bună, poftă bună, multe”. Când antrenorul vorbește eu ascult cu atenție și înțeleg tot. Cuvintele importante sunt similare. Fotbalul are aceeași limbă în toată lumea. Marcaj, alergare”.

Citește și:

Mesajul lui Prunea pentru Rednic. Ce spune despre un transfer al lui Gnohere

-->
Previous Mesajul lui Prunea pentru Rednic
Next Întâlnire de gradul 0 astăzi la Dinamo. Simona Halep, la meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *