Zile foarte importante la Dinamo


De astăzi, Dinamo poate intra într-o nouă eră. Fostul conducător de club Florin Prunea este convins că planul de reorganizare al lui Dinamo se va aproba.

Datele de 14 octombrie și 24 octombrie vor da direcția în care se va îndrepta formația din Șos. Ștefan cel Mare. În cazul în care creditorii vor fi de acord cu noul plan de reorganizare propus, iar după 10 zile judecătorul sindic își va da acceptul, aproape toate acțiunile vor intra în posesia DDB, iar datoriile vor scădea la sub 2 milioane de euro.

Invitat în platoul ProSport Live, Florin Prunea s-a arătat încrezător că Dinamo va reuși să treacă cu bine de evenimentele din 14 și 24 octombrie.

Suporterii lui Dinamo stau cu sufletul la gură în această perioadă decisivă pentru viitorul clubului, când pachetul majoritar de acțiuni ar punea intra în posesia Programului DDB.

Fostul conducător de club din Șos. Ștefan cel Mare, Florin Prunea, i-a liniștit pe aceștia și a transmis că nu ar trebui să aibă emoții prea mari.

„Știu exact despre ce este vorba pentru că și eu am semnat și mi-am dat acordul, pentru că și eu sunt creditor și fac parte din adunare. Am studiat documentele împreună cu avocatul meu și am fost de acord cu planul de reorganizare și votul meu este pentru ceea ce se va întâmpla la adunarea generală.

Și eu am de luat bani, am lucrat gratis, am fost de acord din nou cu o reeșalonare într-un timp mai lung decât era inițial. Până când nu se termină insolvența nimeni nu este sigur că-și primește toți banii. Dar, am fost de acord, e normal să fie așa. Nu cred că vor fi probleme, eu sper să treacă planul și Dinamo să-și vadă de partea sportivă”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Citește și:

Romică Țociu: ”Atât luăm pe oră. Suntem mercenari”

Previous Ce piedici pot apărea mâine pentru APCH
Next APCH, la un pas de a deveni acţionarul majoritar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *