Zi importantă pentru Dinamo


Zi de importanță majoră la Dinamo. Astăzi, începând cu ora 14, în sediul administratorului judiciar din București, se va desfășura Adunarea Generală a Acționarilor SC Dinamo 1948 SA.

Pe agenda evenimentului, conform cererii acționarului majoritar Red&White 2022 Management și a Asociației Peluza Cătălin Hîldan, sunt incluse două subiecte: demiterea administratorului special, Vlad Iacob, și numirea unui nou administrator special, în persoana lui Andrei Nicolescu. La o oră după acest eveniment, la Arena Arcul de Triumf, Vlad Iacob va susține o conferință de presă.

ProSport a obținut informații din culise cu privire la ședința AGA în care viitorul lui Vlad Iacob pare să fie decis. Conform statutului SC Dinamo 1948 SA, votul majoritar al Red&White, care deține 80,77% din acțiuni, este cel care va lua o decizie definitivă. Ce urmează după acest act formal stârnește curiozitatea susținătorilor echipei Dinamo! Se pare că alți acționari din cadrul companiei, în conformitate cu legea, fie cei absenți de la ședința de joi, fie cei care votează împotrivă revocării, vor contesta hotărârea AGA în instanță, în cadrul dosarului de reorganizare judiciară al SC Dinamo 1948 SA!

Potrivit acelorași surse, Asociația Dinamo Socios are intenția de a vota împotriva demiterii lui Vlad Iacob și, pe lângă aceasta, are planuri să conteste decizia luată de Adunarea Generală a Acționarilor în instanță. Un aspect interesant este poziționarea Asociației Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo, care pare să se încline către menținerea lui Vlad Iacob în funcția de administrator special. De asemenea, conform informațiilor noastre, Andrei Cionca, noul acționar din cadrul SC Dinamo 1948 SA, nu ar avea dreptul de vot în AGA, deoarece nu au trecut încă 10 zile de la înregistrarea celor 28 de acțiuni deținute de el în Registrul Comerțului.

Citește și:

România, locul 1 în lume la Olimpiada Internațională de Geografie. Detalii despre medaliile copiilor români

Previous Declarații noi ale lui Andrei Cionca
Next S-a încheiat ședința AGA de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *