Zi importantă la Dinamo. Poate fi amendată și depunctată


Dinamo poate avea probleme mari dacă nu plătește urgent datoriile către un antrenor secund și un jucător adus de Dusan Uhrin în Ștefan cel Mare.

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a dezvăluit că azi e termenul limită la care Dinamo trebuie să achite datoriile către Sebastian Moga și slovacul Kristian Kostrna (27 de ani), fundaș stânga cu 10 meciuri la Dinamo în perioada ianuarie-august 2020.

Sebastian Moga are de încasat 20.000 de euro
Kristian Kostrna trebuie să primească 8.000 de euro.

„Au ajuns la executare două dosare ale unor foști componenți ai lotului, Moga și Kostrna, care trebuie să primească până mâine (n.r- azi) o sumă de bani. Probabil că fanii vor încerca să plătească pentru ca Dinamo să nu fie amendată.

Dacă se constată că nu au fost plătiți, se dă o amendă între 3.000 și 7.000 de lei și se dă un nou termen de 5 zile. Dacă nici atunci nu sunt plătite datoriile, mai au 15 zile la dispoziție înainte să fie depunctată. La fiecare 15 zile, Dinamo pierde câte două puncte.

Din câte am înțeles, reprezentanții fanilor au luat deja legătura și cu antrenorul, și cu jucătorul”, a declarat Emilian Hulubei, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Cauzele despărțirii lui Mejias de Dinamo. Salariul pe care-l avea la ”câini”

Previous CARACTERE Gest superb făcut de jucătorii care au plecat la Mediaș
Next Veste MARE PENTRU Dinamo: ”A plătit TOT”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *