Zi importantă astăzi


-->

Dinamo respiră din punct de vedere sportiv după ce Ovidiu Burcă a reușit să o califice în play-off în acest sezon, în care nimeni nu spera și nu credea că acest lucru este posibil.

Astăzi, cel care i-a motivat pe jucători să creadă în ei, antrenorul lui Dinamo, împlinește 43 de ani! Acesta își va sărbători ziua la muncă, antrenându-i pe ”câini” pentru a începe cu dreptul play-off-ul, cu Gloria Buzău, duminică, de la ora 12:00.

Discursul lui Burcă în vestiar după ce Dinamo s-a calificat în play-off:

”Uitați-vă puțin. Când am venit aici vă aduceți aminte cum v-am găsit? Și după ce am pierdut 5 meciuri v-am zis care e obiectivul nostru. Și am început excursia asta. Nimeni nu credea în noi, dar noi am crezut. Până la final, v-am zis, așa se câștigă. Meritele nu trebuie să vi le ia nimeni. Pentru cum v-ați dedicat, pentru cum ați muncit, pentru cum v-ați sacrificat, sunteți bazați.

Marele merit e al VOSTRU! Bucurați-vă, fiți mândri de ce ați realizat și nu uitați, excursia noastră nu se termină aici. Excursia noastră abia începe!”.

Programul caselor de bilete pentru Dinamo-Gloria Buzău care se va juca pe Arcul de Triumf

Prima etapă din Play-Off este aici. Meciul împotriva echipei Gloria Buzău este programat pe data de 19 martie, la ora 12:00, pe Stadionul „Arcul de Triumf”.

Biletele se pot achiziționa atât online, de pe link-ul următor: https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-gloria-buzau-liga-2/dinamo-bucuresti-gloria-buzau-liga-2-19-mar-2023, cât și fizic, de la casele de bilete, astfel:

Joi-Vineri: 16:00-19:00
Sâmbătă: 10:00-14:00
Duminică: 8:30-12:45

Citește și:

Andone, cadou de gală. Nu a uitat de Dinamo: ”Dorința mea”

Previous Bagheta lui Burcă plus prețurile la meciul cu Buzău
Next Noul plan de reorganizare la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *