Zi importantă astăzi la Dinamo


Astăzi este o zi importantă la Dinamo. Mohammad Murad se află în negocieri cu oficialii din conducerea lui Dinamo pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni al clubului, iar astăzi ar trebui să vină cu noi lămuriri.

Omul de afaceri a dezvăluit că este dispus să investească la Dinamo, lucru care ar putea să scoată clubul din Ștefan cel Mare din situația financiară dezastruoasă în care se află.

Problema este că omul cu 150 de milioane de euro avere nu a primit încă un răspuns la solicitările pe care le-a făcut către clubul din „Groapă” și anunță că mai așteaptă până cel târziu astăzi.

„Încă nu am primit un răspuns exact vizavi de solicitări, dar mai aștept astăzi, cel târziu până luni. Timpul este scurt, trebuie să vedem ce e de făcut. Vizavi de sumă pe care ar prespune-o afacerea, Murad a spus că „nu aș vrea să fac astfel de comentarii, nu sunt potrivite în acest moment”, a precizat Murad, potrivit gsp.ro.

Întrebat cât ar urma să plătească pentru acțiunile clubului din „Groapă”, libanezul Mohammad Murad s-a ferit să ofere un răspuns. Acesta a spus doar că „nu aș vrea să fac astfel de comentarii, nu sunt potrivite în acest moment”.

Citește și:

Eduard Novak, sacrificat de către premier! Care sunt motivele

Previous Un nou sponsor se va alătura echipei
Next Mohammad Murad oferă noi detalii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *