Zi foarte importantă pentru Dinamo


Emoții mari pentru dinamoviști astăzi. Aceștia au meci mai mult decât important în justiție. Dinamo va fi azi dimineață din nou la Tribunalul București, pentru planul de reorganizare modificat, care ar putea șterge datorii de peste 5 milioane de euro, scrie Gazeta Sporturilor.

Oficialii și reprezentanții clubului vor fi prezenți la judecată la Tribunalul București, pentru o nouă încercare de a trece planul de reorganizare modificat, care ar oferi un mare balon de oxigen grupării „câinilor roșii”. De peste cinci milioane de euro!

Speța se va judeca, așa cum s-a întâmplat și în plină grevă a magistraților, darămite acum când Adunarea Generală a Judecătorilor Tribunalului București a decis în ședința de vineri, 1 septembrie, reluarea activității.

Dinamoviștii speră într-un răspuns favorabil, cu toate că semnalele primite în ultima jumătate de an nu au fost îmbucurătoare. Roș-albii speră într-o reducere semnificativă a datoriilor.

Dinamo a primit mai multe amânări la ultimele apariții în fața judecătorului sindic, unele fiind de aproximativ 60 de secunde! Judecătoarea Constantina Adam a părut că a acreditat ideea că actualul plan de reorganizare, cel în plină desfășurare, care presupune plata a 8 milioane de euro, se desfășoară normal.

Realitatea clubului roș-albilor este sumbră. În ciuda tonului echilibrat, optimist, încercat de conducerea grupării, Dinamo trebuie să achite ultimele două trimestre ale planului de reorganizare din prezent, care este în plină desfășurare.

S-au strâns peste 3 milioane de euro ce trebuie plătiți! Mai mult, fostul director de marketing al grupării, Radu Bîrlică, a înaintat o cerere de deschidere a procedurii de faliment. Alți creditori nu au apelat, momentan, la vreo idee similară.

2,2 milioane de euro ar fi cuantumul datoriile ce ar trebui plătite dacă va fi aprobat noul plan de reorganizare modificat

Citește și:

Marcel Ciolacu vrea o nouă lege a pensiilor din 2024: ”Foarte multe inechități”. Ce diferențe sunt

Previous De la Dinamo în prima ligă italiană
Next Amical foarte puternic în weekend

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *